Technologie » Internet

Betacom po raz kolejny doceniony przez Hewlett-Packard

Jeden z czołowych polskich integratorów IT - Betacom SA, został wyróżniony na Kongresie Autoryzowanych Partnerów HP, który odbył się w dniu 23 stycznia br. w Hotelu Warszawianka w Jachrance.

Spółka otrzymała wyróżnienie za największy poziom potwierdzonych kompetencji w zakresie rozwiązań HP Enterprise Business 2013.

Tegoroczna edycja tego wydarzenia zgromadziła prawie 300 uczestników. Poza nagrodzeniem partnerów za szczególne osiągnięcia, Kongres służył przekazaniu informacji o strategii biznesowej Hewlett-Packard na 2014 rok

Betacom otrzymał wyróżnienie za największy poziom potwierdzonych kompetencji w zakresie rozwiązań HP Enterprise Business 2013. Spółka była również nominowana do nagrody w trzech innych kategoriach: największy obrót wypracowany w zakresie rozwiązań do zastosowań krytycznych 2013, największy obrót wypracowany w zakresie pakietów serwisowych HP CarePack 2013 oraz największa wartość usług zrealizowanych w ramach programu HP ServiceOne 2013

Przyznana statuetka to potwierdzenie doskonałej współpracy z firmą Hewlett-Packard. Kilka dni wcześniej zostaliśmy nagrodzeni przez HP PPS (Hewlett-Packard Personal Systems Group) za największą sprzedaż usług serwisowych podczas uroczystej Gali HP Partner Excellence Award. Warto również przypomnieć, że jako jedyny podmiot w kraju posiadamy status HP Cloud Center of Excellence, dzięki czemu oferujemy klientom kompleksowe, profesjonalne wsparcie swoich inżynierów i architektów w zakresie rozwiązań infrastrukturalnych cloud computing.” – mówi Dariusz Styka, Dyrektor Marketingu Betacom.

Core PR