Firma » Biznes

Bezpieczne zlecenia online

Freelance i praca zdalna są coraz bardziej popularne – dają elastyczność i swobodę oraz niższe koszty. Jednak internetowe zlecenia dla marketingowców niosą ze sobą również pewne ryzyko – dlatego niezwykle istotne jest zawarcie umowy przed rozpoczęciem współpracy.

Powstaje aplikacja, za pomocą której łatwe będzie nie tylko zarządzanie projektem marketingowym, lecz także generowanie umów marketingowych.

Cocreate to platforma dedykowana marketingowcom w szerokim tego słowa znaczeniu, czyli również osobom, które wykonują usługi na potrzeby marketingowe, np. grafikom. Z drugiej strony aplikacja stworzona jest z myślą o przedsiębiorcach, którzy chcą się reklamować za niewygórowane ceny.

Współpraca dwóch stron przez Internet nie musi wiązać się z ryzykiem nieopłacenia zlecenia lub niewykonaniem go na czas. Grunt to pobrać zaliczkę lub spisać umowę. Cocreate ma do tego specjalny moduł - kreator umów marketingowych generuje gotowy wzór umowy marketingowej na podstawie tego, co użytkownicy wcześniej ustalili (przedmiot zamówienia, koszty, deadline itp.).

Moduł odpowiedzialny za umowy ma być alternatywą dla drogich usług prawniczych lub nieudolnie tworzonych przez przedsiębiorców nieprofesjonalnych umów, które nie gwarantują wystarczającej ochrony przed oszustwem

Bezpieczeństwo współpracy między marketingowcem a zleceniobiorcą niweluje również Miejsce Pracy Zdalnej, gdzie zlecający może na bieżąco monitorować przebieg prac i zawczasu wprowadzać ewentualne poprawki oraz kontaktować się z wykonawcą.

Portal marketingowy Cocreate to także wartościowa wiedza marketingowa, którą każdy przedsiębiorca powinien w większym lub mniejszym stopniu posiadać. Każdy biznes potrzebuje bowiem marketingu, jednak zbyt często jest to obszar zaniedbywany.

Więcej informacji na temat projektu można zdobyć pisząc: razem@cocreate.pl lub wchodząc na stronę www.cocreate.pl.

Cocreate Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu realizuje projekt pn. „Wdrożenie intuicyjnej e-usługi marketingu interaktywnego.” W ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, Działanie 8.1. (Społeczeństwo informacyjne – zwiększenie innowacyjności gospodarki. Wspieranie działalności gospodarczej w dziedzinie gospodarki elektronicznej).

cocreate