Firma » Biznes

Bezpłatne badania dla firm komercyjnych

ARC Rynek i Opinia oraz Wydział Zarządzania Uniwersytetu Łódzkiego zapraszają wszystkie średnie i duże firmy komercyjne do udziału w badaniu „Wielowymiarowa Analiza Zachowań Organizacyjnych” (WAZO).

O PROJEKCIE

Celem badania WAZO jest określenie, w jakim stopniu organizacje działające na polskim  rynku funkcjonują w oparciu o model tradycyjny, współczesny lub przyszłości oraz czy i w jakim zakresie model funkcjonowania organizacji determinuje zachowania organizacyjne. Badanie, mające charakter pionierski, przysłuży się rozwojowi nauki oraz umożliwi wsparcie polskich przedsiębiorców.

Zyski dla przedsiębiorstw biorących udział w badaniu:

Uzyskanie wyników badań Państwa firmy bez ponoszenia kosztów

Udział w unikalnym projekcie naukowym

Dostęp do kluczowych wyników badania wraz z informacją o tym jak prezentuje się Państwa profil - dominujący styl zarządzania na tle reprezentatywnie dobranej próby

Dodatkowo każda firma, która weźmie udział w powyższym projekcie otrzyma PROFIT W POSTACI BADANIA dotyczącego:

SATYSFAKCJI I ZAANGAŻOWANIA PRACOWNIKÓW

OCENY ŚWIADCZEŃ POZAPŁACOWYCH W FIRMIE

WARTOŚĆ RYNKOWA TAKIEGO BADANIA TO KOSZT MINIMUM 7 TYSIĘCY ZŁOTYCH – uczestnicy projektu ARC Rynek i Opinia i Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Łódzkiego otrzymują to badanie za darmo.

Do kogo kierowane jest badanie?

Kadra HR

Pracownicy przedsiębiorstw

Zachęcamy do włączenia się w nasz projekt!

Jeśli Państwa firma jest zainteresowana udziałem w badaniu – prosimy o kontakt:

Jakub Wiatrak (ARC Rynek i Opinia)

e-mail: jakub.wiatrak@arc.com.pl

tel: 22 584 85 20