Technologie » Internet

Bezpłatne webinarium: Jak realizować backup dokumentów dla pracowników zdalnych

Bezpłatne webinarium:   Jak realizować backup dokumentów dla pracowników zdalnych
Chmurowe usługi SaaS (np. Office 365, G Suite), które można wykorzystać podczas zdalnej pracy, gwarantują komfort dostępu do zasobów organizacji z każdego miejsca, za pomocą różnych urządzeń osobistych.

Nie należy jednak ulegać pozorowi, iż dane w chmurze są zabezpieczone przed utratą. Komfort posiadania kopii zapasowej gwarantują dedykowane rozwiązania do backup-u zasobów chmurowych oraz osobistych urządzań mobilnych.

Podczas webinarium zostaną omówione rozwiązania firmy Veritas, którymi można zaadresować powyższe potrzeby.

- Veritas SaaS Backup

- Veritas Desktop and Laptop Option

Webinarium będzie prowadzone przez inżynierów z wieloletnim doświadczeniem zawodowym w rozwiązaniach składowania danych i sporządzania kopii zapasowych.

Więcej informacji: przemyslaw.blatkiewicz@biztech.pl  <mailto:przemyslaw.blatkiewicz@biztech.pl>

Bezpłatna rejestracja na webinarium:  https://biztech.pl/webinarium-pt-jak-realizowac-backup-dokumentow-dla-pracownikow-zdalnych/

BizTech Konsulting SA www.biztech.pl <http://www.biztech.pl>  , działająca na polskim rynku od 16 lat, dysponuje doświadczonym zespołem specjalistów, świadczącym usługi informatyczne w obszarach: outsourcingu kompetencyjnego i procesowego, w tym prowadzenia centrum wsparcia; bezpieczeństwa informacji i systemów informatycznych; wytwarzania, integracji i dostarczania systemów informatycznych; szkoleń; sprzedaży sprzętu komputerowego, oprogramowania, licencji.

BizTech Konsulting SA posiada status: Microsoft Silver Partner, Symantec Silver Partner, Veritas Gold  Partner, KEMP, Veeam Silver Partner, Bacula Systems Authorized Business Partner, Infortrend Reseller, Acronis Authorized Partner, Fortinet Advocate Partner, Acunetix Partner, ManageEngine Professional Partner, Dell Professional Services Partner, SonicWALL, Bitdefender, Pearson VUE Authorized Test Center, KRYTERION Host Location, SCANTRON, PSI, CERTIPORT Authorized Testing Center.

BizTech Konsulting był organizatorem XXV Forum Teleinformatyki zatytułowanego „Polska ’25 - strategie i praktyki cyfrowej transformacji”, które odbyło się w dniach 26-27 września 2019 roku w Miedzeszynie k/Warszawy.

Od 21 sierpnia 2017 roku spółka notowana jest na NewConnect – symbol BTK.

INDALO