Gospodarka » Żywność

Biały czy czarny?

Biały czy czarny?
Zobacz więcej zdjęć »
Są naturalnym źródłem witamin z grupy B, zawierają potas, magnez, fosfor, żelazo, cynk...

Nasiona sezamu białego i czarnego HELIO kryją w sobie wielką moc witamin, mikro i makroelementów, dlatego codzienne potrawy z dodatkiem sezamu HELIO będą nie tylko smaczniejsze, ale przede wszystkim bogatsze w ważne dla naszego zdrowia składniki odżywcze. Sezam łuskany i Sezam czarny HELIO ze względu na swoje dobroczynne właściwości powinny być więc na stałe obecne w każdej zdrowej diecie, tymbardziej, że znajdują szerokie zastosowanie w naszej codziennej kuchni. Są idealne m.in. do musli, sałatek, zup, owocowych koktajlideserów, pieczywa przeróżnych wypieków…



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Agnieszka EFEKTPR

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »
Klauzula informacyjna

Gdy korzystasz z naszego serwisu, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności, oraz Polityce Cookies.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Administrator Grupy Kafito.

Jeżeli nie wyrażasz zgody na przetwarzanie przez nas danych z plików cookies, możesz samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia swojej przeglądarki tak aby blokowała obsługę plików cookies.

Rozumiem