Firma » Reklama

Bielmar wspiera Palmę konkursem

Margaryna Palma, kluczowy produkt z oferty Zakładów Tłuszczowych „Bielmar”, otrzyma silne wsparcie prosprzedażowe w okresie przedświątecznym. 15 listopada br. wystartuje konkurs dla konsumentów, w którym do wygrania co tydzień będą tablety i zestawy akcesoriów kuchennych.

Aby wziąć udział w konkursie, wystarczy zakupić promocyjne opakowanie margaryny Palma (250 g lub 500 g), zachować paragon oraz udzielić kreatywnej odpowiedzi na zadane pytanie. Co tydzień, spośród nadesłanych SMS-em odpowiedzi, 20 najciekawszych zostanie nagrodzonych tabletami Samsung oraz zestawami akcesoriów do wypieków marki Tupperware. Ponadto, w puli nagród pocieszania znalazło się co miesiąc 500 foremek do pieczenia. Konkurs potrwa do 9 stycznia 2015 roku.

Komunikacja o konkursie zostanie wsparta kampanią reklamową w wybranych stacjach telewizyjnych oraz w prasie konsumenckiej i branżowej. W internecie zaplanowano działania w blogosferze kulinarnej, emisje spotów w TVN Player i na YouTube. Dodatkowe informacje o konkursie zostaną udostępnione na stronie www.tradycjaczynowoczesnosc.pl.

Promocyjne opakowania margaryny Palma Z.T. „Bielmar” będą dostępne w tradycyjnym i nowoczesnym kanale dystrybucji do 9 stycznia br. lub do wyczerpania zapasów.

***

Palma Z.T. „Bielmar” to pełnotłusta (80% tłuszczu) margaryna kulinarna. Zawiera ukwaszone mleko, witaminy A, D3 oraz naturalną witaminę E. Nadaje ciastu pożądaną konsystencję i kruchość, zapewnia też dłuższą świeżość. Doskonale sprawdza się jako podstawa mas, kremów i polew. Obowiązkowy składnik świątecznych ciast i ciasteczek. Produkt dostępny w sugerowanej cenie det. ok. 2 zł/szt.

KMC