Firma » Biura

Biuro tłumaczeń

Działające na rynku od ponad 25 lat, biuro tłumaczeń Centrum Lingwistyczne Krzysztof Pasiewicz oferuje usługi dla klientów o szczególnych wymaganiach. Aby zapewnić usługi na najwyższym poziomie, biuro tworzy stały zespół doskonale przygotowanych tłumaczy.

Działające na rynku od ponad 25 lat, biuro tłumaczeń Centrum Lingwistyczne Krzysztof Pasiewicz oferuje usługi dla klientów o szczególnych wymaganiach. Aby zapewnić usługi na najwyższym poziomie, biuro tłumaczeń CLKP tworzy stały zespół doskonale przygotowanych tłumaczy. Dzięki temu mają Państwo pewność, że materiały trafiają tylko do doświadczonych ekspertów. Oferta biura obejmuje tłumaczenia języków: angielskiego, niemieckiego, francuskiego i ukraińskiego. Nasi tłumacze realizują przekłady zwykłe, przysięgłe i specjalistyczne w zakresie: prawa, handlu, ekonomii, techniki, medycyny, chemii, informatyki, motoryzacji. Tłumaczenie najwyższej jakości w CLKP wykonywane jest w atrakcyjnej cenie, o czym przekonali się liczni klienci biura – instytucje, urzędy, przedsiębiorstwa oraz osoby prywatne.

clkp