Technologie » Telekomunikacja

BizTech autoryzowanym centrum egzaminacyjnym Castle Worldwide

BizTech Konsulting SA jest od kwietnia br. autoryzowanym centrum egzaminacyjnym amerykańskiej firmy Castle Worldwide, zajmującej się tworzeniem programów szkoleniowych, testów i prowadzeniem egzaminów z szeroko pojmowanej medycyny. www.biztech.pl

Castle Worldwide to amerykańska firma, od 28 lat tworząca programy szkoleniowe i testy oraz zajmująca się egzaminowaniem i certyfikowaniem specjalistów z szeroko rozumianych zagadnień medycznych.

Warszawskie Centrum Edukacyjne BizTech jest jednym z ponad 1000 ośrodków egzaminacyjnych zlokalizowanych w 700 miastach, w ponad 70 krajach świata.

BizTech ma już wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu egzaminów według światowych standardów i programów międzynarodowych korporacji, szczególnie związanych z jak najszerzej rozumianą branżą nowych technologii.

„W 2009 roku BizTech rozszerzył swoją ofertę egzaminów informatycznych o specjalistyczne egzaminy Kryterion, które cieszą się coraz większym zainteresowaniem. Wzrastająca popularność egzaminów nieinformatycznych skłoniła nas do starań o kolejną autoryzację, tym razem na prowadzenie egzaminów związanych z tematyką medyczną. Zdane w BizTech egzaminy są honorowane na całym świecie” – mówi Urszula Krajewska, Dyrektor Edukacji w BizTech Konsulting SA.

Lista ponad 60 egzaminów obejmuje zagadnienia czysto medyczne np. z Cytometrii Przepływowej (International Cytometry Certification Examination), pielęgniarskie (National Association for Practical Nurse Education and Service, Inc.) czy dla tłumaczy migowych (National Council of Interpreting/Registry of Interpreters for the Deaf), a nawet dla zarządzających finansami w medycynie (Healthcare Financial Management Association).

Pełna lista egzaminów i rejestracja: http://biztech.pl/castle-worldwide/

BizTech Konsulting SA to doświadczony zespół specjalistów świadczący usługi informatyczne w następujących obszarach:

konsulting, doradztwo w zakresie doboru i utrzymania licencji Oracle, zapewnienie ciągłości i dostępności działania usług IT, bezpieczeństwo, outsourcing IT, projekty infrastrukturalne (w tym wirtualizacja), rozwiązania biznesowe w obszarach CRM i Help Desk, edukacja.

BizTech Konsulting SA posiada status: Microsoft Partner, Oracle Certified Gold Partner w programie Oracle Partner Network, Specialized Partner Oracle Application Development Framework 11g, Specialized Partner Oracle Database 11g, Oracle FUDA, Symantec Gold Partner, Veritas Silver Partner, Hewlett Packard Enterprise, Sophos Silver Partner, Veeam Silver Partner, Trend Micro Bronzer Partner, Bacula Systems Authorized Business Partner, Infortrend Reseller, Acronis Authorized Partner, Fortinet Bronze Authorized Reseller, Acunetix Partner, Dell Professional Services Partner, Register Dell SonicWALL, Pearson VUE Authorized Test Center, KRYTERION Host Location, Castle Worldwide, CERTIPORT Authorized Testing Center.

BizTech Konsulting jest organizatorem XXII Forum Teleinformatyki zatytułowanego „Państwo w cyberprzestrzeni – od izolacji do współdziałania”, które odbędzie się w dniach 29-30 września 2016 roku w Miedzeszynie k/Warszawy.

Obsługa Prasowa i PR:

INDALO Public Relations, ul. Grochowska 341/281A, 03-822 Warszawa

Zbigniew Blewoński, mobile: (+48) 501 772 619, e-mail: zbigniew.blewonski@indalo.pl

INDALO