Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Biżuteria od Kaboszonerii za zdjęcie z wakacji

Autorska, ręcznie tworzona biżuteria od Kaboszonerii oraz niespodzianki podróżnicze od portalu turystycznego YouGO! to nagrody w konkursie na zdjęcie z wakacji. Swoje najciekawsze fotografie z wakacji można przesyłać do końca września.

Kaboszoneria to autorska biżuteria wykonana z kaboszonów, czyli szklanych, przezroczystych kamieni. - Pomysł wziął się z podejrzanych na blogu magnesów na lodówkę i ewoluował w stronę wisiorków, kolczyków, pierścionków, a nawet spinek do mankietów i guzików - mówi Agata Chwedczuk, autorka serwisu www.kaboszoneria.blogspot.com. - Specjalnością Kaboszonerii są projekty na indywidualne zamówienie klientów. W przyszłości stworzymy sklep internetowy z biżuterią.

Trzy zestawy tej wyjątkowej biżuterii wygrać można w konkursie na zdjęcie z wakacji organizowanym przez blog turystyczny Praktyczny Przewodnik, portal YouGO! i Kaboszonerię. - Jak co roku podróżnikom wracającym z wakacji proponujemy zabawę na najciekawszą fotografię - mówi Grzegorz Pękała, bloger podróżniczy z praktycznyprzewodnik.blogspot.com. - Oprócz biżuterii za wyróżniające się zdjęcia przyznamy też upominki przydatne każdemu turyście.

Konkurs trwa do 30 września 2012. Aby wziąć w nim udział należy przesłać zgłoszenie na konkurs@yougo.pl oraz polubić profile Kaboszonerii i YouGO! na Facebooku.

YouGO!