Technologie » Internet

Blij dhe merr - platformën Cryptoeddu

Deri një vit më parë, mund të dukej se moda për të investuar në kriptomonedha mbaroi. Sidoqoftë, ndodhi krejt e kundërta - për momentin flitet për një rilindje të kriptomonedhave dhe një kthim të papritur të kësaj forme investimi.

 

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Moda e investimeve në kriptomonedha

Nuk ka asnjë faktor, kundrejtë të cilit mund të flasim rreth përgjithshmërisë së „modës së kriptomonedhave” - investimi në çfarëdo lloj kriptomonedhe kërkon të marren parasysh trendet specifike për këtë kriptomonedhë, të cilat përkthehen në popullaritetin e saj.

Një pjesë e madhe e popullaritetit të disa kriptomonedhave (psh. Bitcoin) është për shkak të faktit se bazat e investimit në këto kriptomonedha nuk janë të vështira. Lehtësisht mund të gjenden paketa edukative për investorë fillestarë, që përmbajnë kurse gjithëpërfshirëse në lidhje me investimet. Përvetësimi i njohurive në lidhje me kriptomonedhat është pra relativisht e lirë dhe lehtësisht e arritshme, madje edhe për fillestarët.

Por çfarë ndikon në popullaritetin e kriptomonedhës si aset investimi? Kriptomonedhat janë të pavarura nga ndikimi i bankave. Sidoqoftë, ndryshe nga shumica e pasurive të tjera, kriptomonedhat ekzistojnë vetëm në formën virtuale, e cila nga ana tjetër do të thotë se ndikohen shumë pak nga krizat ekonomike.

Duke investuar në kriptomonedha, mund të fitosh më shumë sesa kur investon në bursë, në një kohë shumë më të shpejtë. Kriptomonedhat kanë tendencë luhatje me shpejtësi dhe ndryshim trendi - aftësia për të analizuar saktë kursin kërkon njohuri themelore investimi. Kriptomonedhat gjithashtu mund të tregtohen në bursë, të shiten në këmbim valutor, të shkëmbehen privatisht. Kriptomonedhat gjithashtu nuk gjenerojnë kosto të ruajtjes – mjafton të kesh akses në portofolin falas online ose offline. Këto karakteristika bëjnë që edhe investitorët fillestar të fillojnë me dëshirë të merren me kriptomonedha.

 

Blerja e kriptomonedhave

Por cila është mënyra më e sigurt për të zotëruar monedhat? Kriptomonedhat mund të merren nga disa burime. Kohët e fundit, bursat e kriptomonedhave janë bërë popullore, ndërsa deri para disa vitesh, shumica e investitorëve blinin e-monedhat në këmbime valutore ose i shkëmbenin me të tjerët.

Para së gjithash, kriptomonedhat blihen në bursa dhe këmbime valutore. Bursat kanë avantazhin ndaj këmbimeve valutore, sepse lejojnë menaxhim relativisht fleksibël të çmimit të blerjes dhe shitjes. Gjithashtu, komisionet janë zakonisht më të ulëta se në rastin e këmbimit valutor. Shumica e bursave të mëdha kanë programe të fuqishme sigurie dhe mbrojtjeje të përdoruesve.

Edhe një mënyrë tjetër është paketa edukative me kriptomonedha. Paketa përfshin materiale trajnuese për të investuar në kriptomonedha si dhe një sasi specifike kriptomonedhash falas. Për të blerë kriptomonedha si pjesë të paketës, nuk është i nevojshëm portofoli sepse tokenët ruhen në llogarinë e ndërmjetësit dhe fjalëkalimi i aksesit i dërgohet klientit me postë tradicionale.

 

Magazinim i sigurt

Në përgjithësi, gjëja e parë që bën investitori para se të blejë kriptomonedhat është marrja e portofolit ku do ti mbaj ato. Ekzistojnë shumë lloje portofolash, si offline ashtu edhe online. Portofolat online janë programe falas që zakonisht konsiderohen më pak të sigurta se portofolat offline dhe për këtë arsye janë të përshtatshme për mbajtjen e shumave më të vogla. Nga ana tjetër, portofolat hardware janë pajisje fizike që lidhen me kompjuterin (psh. usb) dhe ruajnë çelësat privatë në pajisje. Ata konsiderohen forma më e sigurt e ruajtjes së kriptomonedhave. Kodi i portofolit mund të mbahet gjithashtu në një copë letër, gjë që rrit sigurinë e kriptomonedhave të mbledhura. Një zgjidhje e ngjashme u përdor në rastin e paketave edukative me kriptomonedha. 

Në rastin e paketave me kriptomonedha, klienti nuk ka pse të shqetësohet për blerjen dhe sigurimin e e-portofol, sepse tokenët e tij ruhen në një llogari të sigurt në platformë.

 

Cryptoeddu – Platforma jote

Platforma Cryptoeddu  në të cilën çdo investitor mund të ketë akses në kriptomonedha në dy mënyra. E para është blerja e një pakete trajnimi për kriptomonedha, në sajë të së cilës klienti blen materiale edukative dhe merr një numër të caktuar njësish kriptomonedha falas.

Mënyra e dytë është marrja e kriptomonedhës e cila është blerë më herët si pjesë e paketës. Paketat mund të blihen nga partnerët e Cryptoeddu dhe në këtë rast, mjafton të shkruash kodin tetë-shifror të marrë së bashku me paketën për të patur akses në tokenet kriptomonedha falas. Sidoqoftë, para kësaj, duhet të sigurohesh që firma bashkëpunon me platformën. Partnerët e platformës zakonisht drejtohen vetë në faqen ku mund të marrësh kriptomonedha.

 

Cryptoeddu dhe opinioni i klientëve

Platforma Cryptoeddu merr opinione pozitive nga shumica e klientëve të cilët kanë blerë paketa edukative me kriptomonedha. Vlerësohet shërbimi profesional ndaj klientëve dhe mungesa e problemeve gjatë tërheqjes së parave.

Në forume, kanale të social medias dhe portale të industrisë mund të gjenden shumë deklarata vlerësuese. Ndër të tjera.

Nuk kam vërejtur ndonjë problem gjatë tërheqjes ose vrojtimit të kriptomonedhës. Në të kundërt, në krahasim me llogarinë e bursës sistemi është shumë i thjeshtë dhe transparent. Nuk kërkon konfirmim të dyfishtë, pasi vrojtimi i kriptomonedhës mund të bëhet në çdo moment, ndërsa siguria fillon vetëm kur tërheq fondet.

Më drejtuan në këtë faqe si pjesë e paketës që bleva në një portal tjetër. Në fillim isha skeptik pasi e kisha blerë këtë paketë për materialet e trajnimi dhe jo për kriptot. Kështu që as nuk e shikova Cryptoeddu-n derisa mbarova tërë kursin. Deri më tani, kriptomonedha falas e ka rritur shumë më shumë vlerën sesa e kishte gjatë blerjes. Mendova se mund të ketë ndonjë problem me pagesën, por nuk pati - mora shumën e plotë në të njëjtën ditë sipas njoftimeve të fundit.

 

Ua rekomandoj portalin. Shërbim i shpejtë, udhëzime të qarta, pa probleme me BOK-ën dhe serverët.

Për ta përmbledhur, tendenca e kriptomonedhave nuk ka gjasa të zhduket së shpejti. Ka shumë mënyra për të mësuar rreth investimeve dhe ruajtjes së kriptomonedhave, por opsioni më i rekomanduar për fillestarët është paketa edukative me kriptomonedha. Tokenet falas të blera si pjesë e paketës mund të merren në faqen Cryptoeddu, e cila ndërmjetëson në ruajtjen e kriptomonedhave të dhëna falas si pjesë e shumë markave të paketave edukative me kriptomonedha.  Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Cryptoeddu Platform

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »