Moda » Odzież

Bojowe zawołanie modowe - Bonarka funduje metamorfozy

Masz ochotę zafundować sobie nowy wizerunek na wiosnę? Myślisz o tym, by zaszaleć ze swoim image i oczarować swoich znajomych? Jeśli tak, to weź udział w facebookowym konkursie Bonarki na najciekawsze bojowe zawołanie modowe. Do wygrania ekskluzywna metamorfoza w salonach Douglas i Simple.

„Na zakupy!” „Do podboju sklepów – gotuj się!” „Zastaw się, a obłów się!” A jak będzie brzmiało Twoje hasło? Wymyśl takie zawołanie, które poderwie tłumy i wywoła w nich zakupowy szał. Zgłoszenia można wysyłać do 21 marca do godziny 15.00! Jakie nagrody czekają na 8 autorów najbardziej pomysłowych haseł? Malowanie w Douglas, kreacja w Simple oraz zniżka 50% na zakupy ze stylistą w tym salonie. Do tego – profesjonalna fotografia na pamiątkę.

Metamorfozy będą realizowane w trakcie „Boju o strój”, wiosennego pokazu mody realizowanego w Bonarce 23 i 24 marca. Na klientów, prócz pokazu nowych trendów na sezon wiosna/lato 2013 czekają także rabaty na najnowsze kolekcje, spotkania z gwiazdami (finalistki Top Model, prowadzący: Małgorzata Kożuchowska oraz Piotr Gąsowski) i emocje związane z pojedynkiem dwóch drużyn utalentowanych i obiecujących stylistów.

bezstronny22