Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Bonarka Hip-Hop High Level

Ogólnopolskie zawody taneczne Hip-Hop High Level oraz warsztaty z najlepszymi w Polsce tancerzami. Już w weekend w krakowskiej Bonarce (6-7 czerwca). Profesjonalni sędziowie, kilka kategorii konkursowych, prowadzone z rozmachem show. Będzie na co popatrzeć i czego się nauczyć. Będą też nagrody!

Taneczna „battle” zaplanowana jest na sobotę. Początek contestu już o godz. 9:00. Na starcie spodziewani są młodzi i bardzo młodzi ludzie. Organizatorzy przygotowali kategorie do i od lat 15. Starsi wystąpią po godz. 15:00 i zakończą zmagania wieczorem ok. 21:30.

Wśród sędziów same sławy b-boyingu i tanecznej sceny młodego pokolenia: Kari DPS Kollektiv, Sokół Enzym Crew, BBOY Decó SSS. Do tańca przygrywać będzie DJ Lazy One.

Wszyscy chętni mogą rejestrować się w którejś w czterech kategorii konkursowych: Hip-Hop 1 vs 1, Break Dance 1 vs 1, Me Against The Music 1 vs 1 oraz Showcase Formacje. Na najlepszych czekają cenne nagrody: bony zakupowe o wartości 300 zł, pamiątkowe trofea oraz nagrody finansowe w wysokości nawet 1500 zł.

Wstęp dla publiczności jest bezpłatny. Po zawodach wszyscy zaproszeni są na Bonarka After Party. Współorganizatorami zawodów są szkoła tańca Twins Steps oraz Bonarka City Center, będąca jednocześnie sponsorem tytularnym zawodów.

Niedziela  zarezerwowana jest na warsztaty taneczne, które poprowadzą wymienieni sędziowie, laureaci wielu prestiżowych konkursów w Polsce.

Program warsztatów (7.06) w szkole tańca Twins Steps, ul. Wielicka 28 w Krakowie:

SOKÓŁ ENZYM CREW – godz. 11.00 - 12.30 (1,5 godz.);

KARI DPS KOLLEKTIV – godz. 12.45 - 14.15 (1,5 godz.);

BBOY DECÓ – godz. 14.30 - 16.00 (1.5 godz.).

Zapisy: nataliaradziszewska@interia.pl lub pod numerem tel. 692 027 927692 027 927.

BONARKA CITY CENTER Bonarka City Center to wielofunkcyjne centrum miejskie, powstałe na obszarze około 19 ha poprzemysłowych terenów dawnych zakładów chemicznych w krakowskiej dzielnicy Podgórze. Na obszarze 91 tys. m2 powierzchni użytkowej znajduje się 230 punktów handlowo-usługowych i restauracji w tym: Auchan, Leroy Merlin, Media Expert oraz największy w Polsce multipleks kinowy Cinema City. Na Klientów Centrum czeka bezpłatny parking na 3200 samochodów. Ponadto, na terenie Bonarka City Center znajduje się jeden z pierwszych na świecie ośrodków edukacyjno-wychowawczych w centrum handlowym: „Siemacha Spot” o powierzchni całkowitej 700 m2. W jego skład wchodzą m.in.: wielofunkcyjne sale edukacyjne, muzyczne, multimedialne oraz pokój konferencyjny.

Call
Send SMS