Firma » Bankowość

CABP na International Days na Uniwersytecie Wrocławskim

Credit Agricole Bank Polska był głównym partnerem konferencji International Days 2019. Ta coroczna inicjatywa Uniwersytetu Wrocławskiego zbliża społeczności polskich i zagranicznych studentów studiujących wspólnie stolicy Dolnego Śląska.

International Days to coroczne anglojęzyczne wydarzenie w Instytucie Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Wrocławskiego. Inicjatywa integruje wielokulturową społeczność Wrocławia: gości, studentów i "rdzennych" mieszkańców. Pracownicy Credit Agricole Bank Polska byli zaangażowani w to wydarzenie zarówno jako organizatorzy, jak i eksperci prowadzący warsztaty.

Jeden z warsztatów prowadzonych przez ekspertów banku dotyczył zarządzania projektami. Uczestnicy zastanawiali się dlaczego warto zaangażować się w projekt, jak sobie z nim radzić i jak korzystać z elastycznych metod zarządzania. Kolejny warsztat eksperta CABP poświęcony był myśleniu projektowemu (design thinking). Celem warsztatów było zaprojektowanie procesu wręczania prezentów. W skondensowanej formule uczestnicy poznali kolejne etapy procesu myślenia projektowego i byli w stanie natychmiast przetestować tę metodę w praktyce.

Oprócz warsztatów kompetencyjnych, na tegoroczną edycję International Days składały się również: konferencja poświęcona zbliżaniu kultur, wystawy fotografii i angielskiego slamu poetyckiego. Międzynarodowe Dni organizowane są od 2015 roku. Choć każda edycja imprezy przybiera nieco inną formę i wielkość, jej główna idea jest zawsze taka sama: spotykać, uczyć się, mieszać, wszystko w kontekście międzynarodowym.

prca

Zamów opracowanie informacji prasowej

taxi mielno
taxi osobowe nr zbigniew krośnicki na mapie adres tego miejsca to elizy orzeszkowej mielno zobacz dojazd galerię zdjęć i