Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Carrefour zaprasza na seanse filmowe!

Z myślą o klientach, którzy w centrum handlowym poszukują nie tylko bogatej oferty handlowej, lecz również rozrywki, Carrefour Polska przygotował wyjątkową wakacyjną atrakcję. W lipcu i sierpniu w aż 5 miastach odbędą się cykliczne spotkania filmowe w ramach „Samochodowego kina letniego”.

Popularne produkcje filmowe z Polski i ze świata zostaną zaprezentowane w oryginalny sposób klientom 5 centrów handlowych należących do Carrefour Polska. Na cykl „Samochodowe kino letnie” zaproszą Centrum Handlowe Olsztyn, Galeria Głogów, Galeria Grudziądzka, Galeria Słowiańska w Zgorzelcu oraz Galeria Śląska w Rybniku.

Filmy będą wyświetlane na specjalnych ekranach o powierzchni około 140 mkw., zaś dźwięk nadawany będzie z nadajników FM na dedykowanej stacji radiowej. Niezmotoryzowani kinomaniacy również będą mogli wziąć udział w spotkaniach. Specjalnie dla nich przygotowane będą strefy z wygodnymi leżakami. Na uczestników seansów filmowych czeka także bezpłatny popcorn.

Widzowie będą mieli okazję zobaczyć takie produkcje, jak amerykańska komedia „Praktykant”, wielokrotnie nagradzane i nominowane do Oscara argentyńskie „Dzikie historie” czy polską superprodukcję „Słaba płeć?”.

Pierwsze spotkania w ramach „Samochodowego kina letniego” odbędą się w piątek 7 lipca w CH Olsztyn przy ulicy Krasickiego 1B oraz w Galerii Głogów przy ulicy Ks. Józefa Poniatowskiego 12, a także w sobotę 8 lipca w Galerii Grudziądzkiej przy ulicy Konarskiego 45. Seanse rozpoczną się o godzinie 21.30. Udział w pokazach filmowych jest bezpłatny!

Harmonogram „Samochodowego kina letniego”

Lipiec:

CH Olsztyn, ul. Krasickiego 1B, Olsztyn: 7,14, 21,28 lipca