Motoryzacja » Samochody

Carsson Car Rental – nowy gracz na rynku wynajmu samochodów

Firma Carsson Car Rental rozpoczęła działalność na polskim rynku, oferując wynajem samochodów osobowych według najwyższych międzynarodowych standardów stosowanych na rynku. Carsson świadczy usługi wynajmu krótko- i średnioterminowego aut oraz wynajem samochodów z kierowcą.

Firma Carsson Car Rental realizuje usługi zapewniając mobilność zarówno podmiotom gospodarczym, jak i osobom prywatnym. Tworzą ją osoby z wieloletnim doświadczeniem w branży rent a car, które budowały rynek polski wdrażając standardy obowiązujące na rynkach światowych.

W obecnych czasach trudno wyobrazić sobie życie bez samochodu, a my jesteśmy po to, aby nasi Klienci nie musieli sobie takiego życia wyobrażać. Dzięki zróżnicowanej flocie pojazdów jesteśmy w stanie przygotować ofertę satysfakcjonującą pod kątem jakości i przede wszystkim ceny” – wyjaśnia Jacek Sosnowski, Prezes Carsson Car Rental.

Firma świadczy usługi w zakresie:

·         wynajmu krótko- i średnioterminowego realizowanego na potrzeby osób prywatnych oraz firm,

·         wynajmu samochodów zastępczych na czas naprawy aut uszkodzonych w zdarzeniu objętym ubezpieczeniem OC sprawcy,

·         wynajmu pojazdów z kierowcą,

·         obsługi transportowej dużych imprez i wydarzeń.

W stałej ofercie znajdują się wyłącznie nowe samochody o niewielkim przebiegu i okresie użytkowania do 12 miesięcy. Są to pojazdy różnych marek z wielu segmentów: od aut małych, ekonomicznych po klasę premium. W skrócie – od Toyoty Yaris po Mercedesa klasy E.

Najwyższą wagę przywiązujemy do stanu technicznego wynajmowanych aut i poziomu bezpieczeństwa naszych Klientów. Przez lata doświadczeń zdobytych w branży wynajmu samochodów wiemy, jak wielu przedsiębiorców dotyczą problemy z zaciągnięciem kredytu czy wzięciem leasingu. Oferujemy alternatywną formę zapewnienia mobilności, bez konieczności angażowania kapitałowego przy jednoczesnej możliwości dostosowania długości wynajmu do rzeczywistych potrzeb Klienta. Tym, co nas wyróżnia, jest połączenie atrakcyjnej ceny i wysokiego standardu obsługi – mówi Jacek Sosnowski.

ASCG PR