Firma » Biznes

CBRE wyróżniona w rankingu The Lipsey

CBRE informuje, że została uznana za najlepszą firmę z sektora nieruchomości komercyjnych na świecie, w badaniu przeprowadzonym przez firmę Lipsey. CBRE trzynasty raz z rzędu zajmuje najwyższe miejsce w corocznym rankingu the Lipsey Company.

Lipsey to firma zajmująca się szkoleniami oraz rozwojem zawodowym, specjalizująca się w sektorze nieruchomości komercyjnych. Od 2001 roku ranking Lipsey mierzy postrzeganie marek wiodących w branży dokonywane przez specjalistów rynku nieruchomości komercyjnych. W tegorocznej ankiecie udział wzięło ponad 100.000 amerykańskich i międzynarodowych ekspertów, w tym właścicieli nieruchomości, inwestorów, kredytodawców, najemców, brokerów i zarządców nieruchomości.

Bob Sulentic, Prezes i CEO CBRE, powiedział:

„Jesteśmy dumni, że klienci i rynek na całym świecie uznaje CBRE jako lidera w sektorze nieruchomości. Nasi pracownicy codziennie ciężko pracują, aby wzmacniać wartości oraz markę CBRE i dostarczać naszym klientom najwyższej jakości usług.”

Aneta Mandziuk