Gospodarka » Żywność
Cebulka marynowana srebrna OLE! - niebanalny dodatek w karnawałowym menu
Zobacz więcej zdjęć » |
Niebanalnym dodatkiem w kulinarnej sferze świętowania są warzywne przysmaki OLE!
W karnawałowym menu smakowicie zaprezentuje się lśniąca Cebulka marynowana srebrna OLE! zarówno jako samodzielna warzywna, jak i dodatek do wielu dań.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Jest chrupiąca i niezwykle łagodna w smaku. Odpowiednio dobrana kompozycja przypraw, w której czuć nutę gorczycy sprawia, że srebrzysta cebulka nie tylko kusi wyglądem, ale także wyjątkowym aromatem. Doskonale nada się jako dodatek do sałatki śledziowej. Nie powinno jej zabraknąć na talerzu z zakąskami w postaci koreczków z ulubioną rybą, różnymi serami i warzywami lub na koktajlowych kanapkach np. w wersji z rukolą, twarożkiem chrzanowym i łososiem lub gruszką, gorgonzolą i szynką parmeńską. Cebulka marynowana srebrna OLE! to także inspiracja do wspólnego przyrządzenia ciepłego posiłku, które może być doskonałą zabawą. Wybornym choć prostym daniem będą frytki
z batatów z fetą w towarzystwie srebrnej cebulki. Wystarczy ułożyć na papierze do pieczenia pokrojone w grubsze paski bataty, skropić je mieszanką oliwy, soli, pieprzu i ulubionych ziół a następnie podpiec w piekarniku nagrzanym do 200C przez 20-25 min. Chrupiące, złociste frytki z batatów podajemy
z pokruszoną fetą, aromatyczną cebulką i sosami np. zielonym lub czerwonym pesto. Taka aromatyczna feeria smaków na pewno okaże się hitem wieczoru. Doskonale smakować będzie
z lampką wytrawnego białego wina lub szampana.
Cebulka marynowana srebrna OLE!
Pojemność: 305 ml
Cena: około 6 zł
Więcej na: www.wole-ole.pl
Nadesłał:
Arni
|
Komentarze (0)