Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Centrum Handlowe RONDO świętuje zakończenie roku szkolnego

W dniach 23-25 czerwca Centrum Handlowe RONDO będzie nagradzać słodkim upominkiem uczniów kończących rok szkolny 2016/2017. Wystarczy przyjść do RONDA i okazać świadectwo, aby otrzymać kupon uprawniający do odbioru lodów w Cukierni Sowa lub lodziarni Grycan.

Akcja „Wzorowy uczeń” ma na celu nagrodzenie uczniów szkół podstawowych, gimnazjów oraz szkół średnich (osoby do 18. roku życia) smakołykiem w związku z zakończeniem roku szkolnego oraz rozpoczęciem wakacji. Co zrobić, aby wziąć udział w zabawie? Wystarczy w dniach 23-25 czerwca przyjść do RONDA i odebrać:

è kupon na jedną kulkę lodów do lodziarni Grycan lub Cukierni Sowa – za okazanie świadectwa;

è lub kupon na dwie gałki lodów do lodziarni Grycan lub Cukierni Sowa – za okazanie świadectwa z czerwonym paskiem!

„Na zakończenie roku szkolnego Centrum Handlowe RONDO przygotowało niespodziankę dla bydgoskich dzieci i młodzieży. Każdy uczeń, który odwiedzi nasze centrum w najbliższy weekend może liczyć na słodkości od Cukierni Sowa oraz lodziarni Grycan. Pamiętajcie, że wystarczy tylko okazać tegoroczne świadectwo, aby przywitać wakacje delektując się pysznymi smakami lodów” – mówi Joanna Sawośko-Duda, dyrektor Centrum Handlowego RONDO.

Akcja odbywa się w dniach 23-25 czerwca w godzinach 12.00-21.00 (piątek), w godzinach 9.00-21.00 (sobota) w godzinach 10.00-20.00 (niedziela). Regulamin akcji jest dostępny w biurze Dyrekcji CH RONDO.

Dodatkowe informacje:

CH RONDO

Centrum Handlowe RONDO z powierzchnią ponad 60 000 m kw. jest  jednym z najstarszych i najlepiej rozpoznawalnych centrów handlowych w Bydgoszczy. Doskonale zlokalizowane, w odległości zaledwie 2 km od ścisłego centrum, cieszy się dużym uznaniem wśród mieszkańców, którzy wybierają je nie tylko na miejsce robienia zakupów, ale również do spędzania w nim wolnego czasu.

CH Rondo wyróżnia się kompleksową ofertą handlową, którą tworzy 50 marek wśród których znajduje się m.in. GO Sport, RTV Euro AGD, Cubus, CCC, Hebe, Pepco, Rossmann, KFC, Sephora, Mohito, hipermarket Auchan oraz klub fitness CityFit. Jak również aktywnym zaangażowaniem w działalność na rzecz lokalnej społeczności.

Właścicielem Centrum Handlowego RONDO jest Cromwell Polish Retail Fund. Zarzadcą obiektu jest natomiast firma Apsys Polska S.A.

CROMWELL Property Group

Cromwell Property Group to australijski fundusz REIT (Australian Real Estate Investment Trust) notowany na australijskiej giełdzie papierów wartościowych (ASX), który zarządza aktywami o łącznej wartości 6,7 mld EUR na terenie Australii, Nowej Zelandii i Europy.

Cromwell oferuje globalną i obejmującą komplet usług platformę zarządzania inwestycyjnego wraz z w pełni zintegrowanym potencjałem nieruchomościowym oraz bezpośrednim zarządzaniem aktywami.

Na terenie Europy Cromwell zarządza w ramach swoich funduszy i mandatów w Europie aktywami nieruchomościowymi i zdolnościami inwestycyjnymi o wartości 3,3 mld EUR. W portfelu aktywów Cromwell znajduje się ok. 270 nieruchomości i 2900 najemców.

Cromwell w 21 biurach w 13 krajach europejskich zatrudnia ponad 180 osób, które zapewniają fachową wiedzę w zakresie nieruchomości.

www.cromwellpropertygroup.com

APSYS Polska

APSYS jest jednym z wiodących operatorów branży centrów handlowych w Polsce i we Francji. Firma powstała w 1996 roku i działa jako inwestor, deweloper, agent ds. najmu, menadżer projektu oraz zarządca nieruchomości.

Tworzy innowacyjne, „szyte na miarę” projekty uwzględniające specyfikę danego miejsca, kontekst społeczny oraz środowisko naturalne. Do największych inwestycji firmy należą Manufaktura w Łodzi oraz Posnania w Poznaniu, otwarta w październiku 2016 jako największe centrum zakupów, rozrywki i rekreacji w Wielkopolsce (100 000 m2 GLA).

APSYS Polska zarządza obecnie 950 000 mkw GLA w 23 centrach handlowych zlokalizowanych w 16 największych miastach w Polsce. Firma i jej projekty były wielokrotnie  nagradzane przez PRCH, ICSC oraz EuropaProperty w dziedzinach rozwoju, zarządzania oraz marketingu.

Orchidea