Firma » Biznes

Certyfikat – udowodnij, że byłeś

Jesteś zainteresowany rozwojem osobistym? Chcesz podnieść swoją wartość na rynku pracy i zainteresować potencjalnego pracodawcę swoimi umiejętnościami? A może interesuje Cię podniesienie kwalifikacji Twoich pracowników?

Najrozsądniejszym sposobem na rozwój kompetencji jest szkolenie. Istnieje wiele firm oferujących profesjonalne treningi. Wystawiają one tradycyjne certyfikaty. Przysparza to trudności technicznych, w momencie kiedy chcemy pochwalić się uczestnictwem w szkoleniu, na przykład w pierwszych etapach rekrutacji na dane stanowisko. O ileż wygodniejsze i efektywniejsze byłoby udowodnienie swoich umiejętności popartych certyfikatami już na samym początku. Teraz to możliwe.

Firma szkoleniowa DOOR (http://www.door.com.pl/) działa w Polsce od 1992 roku. Oferuje szkolenia managerskie, podnoszące efektywność osobistą, umiejętność negocjacji oraz sprzedaży i obsługi. DOOR jako pierwszy i jedyny w naszym kraju, wprowadził system certyfikacji szkoleń dostępny on-line. Co więcej, system ten daje możliwość opublikowania certyfikatu w portalach społecznościowych, takich jak: GoldenLine, LinkedIn oraz FaceBook. Dokument zawiera link do szkolenia, z opisem zakresu materiału. Autorem systemu jest Agencja Smart PR.

Co można zyskać dzięki innowacyjnemu certyfikatowi DOOR lub FranklinCovey?

·         Uczestnik szkolenia otrzymuje certyfikat w dwóch językach – polskim i angielskim.

·         Potencjalny pracodawca może zapoznać się z zakresem materiału przyswojonym przez kandydata

·         Udokumentowane szkolenia zwiększają wartość pracowników i podnoszą prestiż firmy

Interaktywne certyfikaty DOOR wzorowane są na certyfikatach Google. Przechowywane są na serwerach firmy DOOR, co gwarantuje bezpieczeństwo i autentyczność dokumentów. Łatwość zarządzania certyfikatem zapewniona jest dzięki panelowi, dostępnemu każdemu z uczestników. Oprócz opisu zakresu materiału, certyfikaty zawierają linki do pozostałych szkoleń, w przypadku kiedy uczestnik brał udział w więcej niż jednym.

Szkolenia gwarantują uzupełnienie wiedzy i kwalifikacji w wielu obszarach wykonywanej pracy, umożliwiają także rozwój osobisty. Skorzystanie z nich może dać nam wiele korzyści, jednak najwięcej pożytku płynie z udokumentowanego uczestnictwa.

Belman