Firma » Biznes

Certyfikat Wiarygodności Biznesowej dla Profit Plus

Z wielką radością pragniemy poinformować, że spółka Profit Plus otrzymała Certyfikat Wiarygodności Biznesowej przyznawany przez Dun & Bradstreet Poland.

W przygotowanej, przez analityków, ocenie firmy, szczególnie podkreślono bardzo dobrą kondycję finansową przedsiębiorstwa oraz systematyczne realizowanie zobowiązań wobec partnerów. Wyróżnienie to jest potwierdzeniem dającym gwarancję wysokiego poziomu zdolności oraz płynności finansowej firmy.

Certyfikat Wiarygodności Biznesowej opiera się na:

- analizie moralności płatniczej według programu DunTrade,

- analizie wskaźników finansowych ostatnich dostępnych sprawozdań finansowych,

- największej w Polsce bazie relacyjnej powiązań korporacyjnych i osobowych.

„Otrzymanie certyfikatu jest dla nas wyróżnieniem, ale i dowodem na to, że nasza ciężka praca daje efekty i sprawia, że Profit Plus jest wiarygodną spółką do nawiązywania współpracy. Sprawia to, że nasze przedsiębiorstwo jest bardzo konkurencyjne na rynku.” – mówi Rafał Stasiak, Dyrektor ds. marketingu.

Firma Profit Plus, która jest właścicielem marek: VORDON, MEDIVON oraz BEAUTIFLY. Otrzymała ona już kilkukrotnie nagrody w Polsce w programach promujących wysoką jakość oferowanych produktów.

Krzysztof Kiszewski

Zamów opracowanie informacji prasowej