Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

ChiodoPRO laureatem Kobiecej Marki Roku

Lakiery hybrydowe ChiodoPRO otrzymały tytuł Kobiecej Marki Roku 2018 – Klasa i Styl. Godło KMR przyznawane jest podczas ogólnopolskiego plebiscytu, skierowanego do firm oferujących najwyższej jakości produkty i usługi dla najbardziej wymagających kobiet.

Do II edycji plebiscytu „Kobieca Marka Roku” zgłoszenia przesłało kilkaset firm. Do projektu zapraszane są marki, których produkty i usługi są nieodzownym elementem kobiecego świata – wyróżniają się wysoką jakością, są bezkonkurencyjne i jedyne w swoim rodzaju. Tytuł „Kobieca Marka Roku” to cenny symbol niezawodności oraz potwierdzenie przewagi konkurencyjnej i pozycji na rynku.

„Tytuł Kobiecej Marki Roku to dla nas ogromne wyróżnienie. Bardzo cieszy nas, że lakiery ChiodoPRO znalazły się w gronie liderów rynku kosmetycznego w Polsce. To dla nas duży sukces, ale nie spoczywamy na laurach. Daje nam to motywację, aby ciągle podnosić jakość naszych produktów i wychodzić naprzeciw oczekiwaniom naszych klientek, które są nowoczesnymi kobietami z klasą” – mówi Marek Moroz, prezes Magnificco Sp.j., producenta marki ChiodoPRO.

Podsumowaniem tej edycji będzie Gala Finałowa, ekskluzywne wydarzenie z udziałem Laureatów plebiscytu, przedstawicieli biznesu, show-biznesu i mediów, która odbędzie się jesienią 2018.

MG123

Zamów opracowanie informacji prasowej

Za 1 dzień:
Maskotka z filcu - warsztaty, 22.09, godz. 12:00, Empik Bonarka, Kraków,

Array ( [p_srv_id] => 3 [p_usr_id] => 118340 [p_type] => ARTICLE [p_accepted] => YES [p_status] => ENABLED [p_pkg_nr] => 1 [p_pkg_items] => 4 [p_ctg_ids] => )