Gospodarka » Żywność
Chrupiąca sałatka Bakalland najlepszym produktem dla sektora HoReCa
W tegorocznym konkursie Food Show Star, Chrupiąca sałatka Bakalland (100g) została uznana za najlepszy produktu dla sektora HoReCa, zdobywając uznanie jury składającego się z szefów kuchni i przedstawicieli mediów. Idealnie skomponowana mieszanka naturalnych, prażonych w piecu ziaren słonecznika i dyni z domieszką orzeszków pinii okazała się być bezkonkurencyjnym rozwiązaniem dla restauratorów, dla których liczy się czas i jakość wykorzystywanych składników.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Certyfikat Food Show Star jest dla nas szczególnie cennym potwierdzeniem najwyższej jakości naszych produktów. Dokładamy wszelkich starań, by wszystkie nasze bakalie jak najlepiej odpowiadały na potrzeby konsumentów. Starannie je wybieramy i dbamy o to, by pochodziły z najlepszych plantacji. Ziarna Chrupiącej sałatki Bakalland zostały wcześniej uprażone i specjalnie skomponowane z orzechami pinii. Gotowa mieszanka wysokiej jakości bakalii to kreatywny dodatek do sałatek, zup kremów czy innych dań wytrwanych. Nasz produkt może być od razu wykorzystany przez restauratorów w ich kuchniach, co jest cenną oszczędnością czasu. Tym bardziej cieszy nas fakt, że nasze starania zostały przez nich docenione i to właśnie przedstawiciele branży uznali Chrupiącą sałatkę za najlepszy produktu dla sektora HoReCa – mówi Ewelina Haraburda, Brand Manager marki Bakalland.
W tym roku producenci, przetwórcy, dystrybutorzy, hurtownicy oraz dostawcy sprzętu i technologii ubiegali się o certyfikat Food Show Star już po raz drugi. Nagrody w trzech kategoriach konkursowych: na najlepszy produkt spożywczy, najlepszego dostawcę produktów spożywczych oraz najlepszego dostawcę sprzętu i technologii dla sektora HoReCa zostały wręczone podczas uroczystej gali kończącej pierwszy dzień Food Show 2018 w Katowicach.
Więcej informacji o nagrodach i tegorocznym Food Show znaleźć można na stronie www.foodshow.pl
Nadesłał:
Marta Rutkowska
|
Komentarze (0)