Gospodarka » Żywność

Chrupiący sos? To dopiero nowość!

Chrupki sos? A co to takiego? To połączenie tego, co najlepsze w sosie i sałatce! Firma Kowalewski wprowadziła do swojej oferty dwa nowe produkty wyjątkowo ciekawe produkty. CHRUPKI SOS CURRY to niepowtarzalny i jedyny taki produkt na naszym rynku.

Ten chrupiący sos zawiera kawałeczki marchwi, selera i dużą ilość aromatycznego curry. Można go używać dosłownie do wszystkiego. Idealnie sprawdzi się w duecie z daniami na gorąco, z makaronem, ryżem a nawet z grzankami. Jest nie tylko smaczny ale także widowiskowy, ponieważ jego intensywny kolor ozdobi każdą potrawę. Nie zawiera konserwantów ani sztucznych barwinków. Dodaje smaku kanapkom i sałatkom a w kompozycji z jajeczkiem na twardo… mmm to dopiero szaleństwo smaku! Drugim oferowanym przez firmę Kowalewski sosem jest CHRUPKI SOS OGÓRKOWY, na który składają się ogóreczki konserwowe pokrojone w drobniuteńką kosteczkę, aromatyczny koperek a wszystko to zanurzone w gęstym, smakowitym majonezie. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do kanapek i tostów ale nie tylko! Wymarzony do smażonych filetów, paluszków rybnych oraz ryb w różnej postaci. Tak naprawdę możliwości zastosowania tego oryginalnego sosu ogranicza tylko fantazja smakosza. Chrupiący sos jest wolny od konserwantów oraz sztucznych barwników. Po prostu ogórkowy rarytas. Producent oferuje swoje sosy w nowoczesnych, zwracających uwagę słoiczkach o pojemności 170 ml w sugerowanej cenie sklepowej od 2.00 do 2.50 PLN w zależności od wybranego smaku.www.kowalewski.eu

Kamila Nowakowska