Gospodarka » Żywność
Chrzanowska Manufaktura Wędlin z certyfikatem „Doceń Polskie”
Zobacz więcej zdjęć » |
Godłem promocyjnym wyróżnione zostały: Frankfurterki surowe wędzone z szynki, Szynka Krucha z Chrzanowa, Szynka Krucha z Chrzanowa upieczona, Kiełbasa Krucha z Chrzanowa drobiowa oraz Kiełbasa Krucha z Chrzanowa wieprzowa. Szynka Krucha z Chrzanowa została także wyróżniona tytułem TOP PRODUKT.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Wędliny z Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin z sukcesem przeszły dwa etapy programu „Doceń polskie”. Zgłoszone produkty zostały sprawdzone pod względem „polskiego akcentu”, czyli tradycyjnej receptury, bazowaniu na rodzimych składnikach i produkcji na terenie Polski. Drugim etapem był audyt przeprowadzony we współpracy ze Stowarzyszeniem Rzeźników i Wędliniarzy RP, Związkiem Polskie Mięso, Unią Pracodawców i Producentów Przemysłu Mięsnego oraz Fundacją Klubu Szefów Kuchni. Eksperci z branży spożywczej oceniali zgłoszone produkty pod względem smaku, wyglądu i stosunku jakości do ceny. W wyniku dwuetapowej weryfikacji godło „Doceń Polskie” przyznane zostało pięciu produktom z oferty CHMW. Eksperci wyróżnili: Frankfurterki surowe wędzone z szynki, Szynkę Kruchą z Chrzanowa, Szynkę Kruchą z Chrzanowa upieczoną, Kiełbasę Kruchą z Chrzanowa drobiową oraz Kiełbasę Kruchą z Chrzanowa wieprzową. Szynka Krucha z Chrzanowa uzyskując maksymalna liczbę punktów dodatkowo otrzymała tytuł TOP PRODUKT.
- To, że nasze wyroby zostały docenione przez branżowych ekspertów, potwierdza, że dzięki naszej dbałości o jakość i smak, wędliny z Chrzanowa zdobyły liczące się miejsce na rynku - powiedział Krzysztof Kania, Prezes Zarządu Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin.
Wędliny z Chrzanowa są wytwarzane wyłącznie z wyselekcjonowanego surowca, w oparciu o dobrą rzemieślniczą praktykę wędliniarską. Produkty swój wyjątkowy smak i aromat zawdzięczają unikatowych recepturom oraz specjalnej technologii stosowanej w Chrzanowskiej Manufakturze Wędlin.
Więcej informacji:
www.chmw.pl
Nadesłał:
joannag
|
Komentarze (0)