Rozrywka i wypoczynek » Prezenty

co można kupić na urodziny?

Urodziny to okazja, aby podarować ukochanej osobie wspaniały prezent, jednakże co w sytuacji, gdy z różnych przyczyn nie zdążyliśmy z kupnem wymarzonego prezentu. Najważniejsze – nie panikuj!

Galeria handlowa to prawdziwa „kopalnia” prezentów, wystarczy tylko dobrze poszukać, a z pewnością znajdziemy wymarzony podarunek. O czym powinniśmy pamiętać? Przede wszystkim o tym, aby prezent był praktyczny i funkcjonalny. Każdy z nas ma telefon, który bardzo łatwo uszkodzić, wystarczy chwila nieuwagi i rysa na ekranie gotowa. Aby zapobiec takiej sytuacji, warto podarować solenizantowi etui na telefon. Jest to rzecz użytkowa, a co z a tym idzie, praktyczna. Oczywiście do takiego upominku możemy dołożyć czekoladki oraz bukiet kwiatów wraz z kartką
i własnoręcznie napisanymi życzeniami.

Interesującym wyjściem z „patowej” sytuacji jest również zakup dodatkowych akcesoriów do elektronicznego sprzętu używanego przez solenizanta. Jeśli dla przykładu nasz jubilat lubuje się
w fotografii, możemy pokusić się o kupno statywu lub pokrowca na aparat. Z pewnością idealnym prezentem będzie obiektyw do aparatu, jednakże to zakup wymagający większego nakładu czasu i pieniędzy. Wprawdzie powyższy opis stanowi tylko przykład, pamiętajmy, że warto zastanowić się nad tym, z jakiego urządzenia dana osoba korzysta i dokupić odpowiednie akcesoria, które zwiększą możliwości jego użytkowania.

Zatem jaki prezent powinniśmy wybrać? Przede wszystkim powinna to być rzecz użytkowa i praktyczna, co z pewnością doceni każdy solenizant. Dobrze by było, gdyby prezent był dopasowany do płci oraz preferencji, ale nie zawsze jest to możliwe. Zobacz więcej.

fanio70

• avatar
    ~Kasia 2015-04-11 11:59:15

Ciekawym prezentem urodzinowym, może być wyjątkowe, drewniane etui na telefon firmy bewood - największego europejskiego producenta tego typu produktów. Firma ta posiada ponad 140 modeli etui dedykowanych smartfonom takich marek jak: Apple, Samsung, Sony czy LG.