Technologie » Komputery

Cooler Master zaprasza na wydarzenie Summer Summit 2021

Choć temperatury za oknem bywają zbyt wysokie, nic nie stoi na przeszkodzie by dobrze się bawić i zobaczyć, jakie nowości przygotowała firma Cooler Master. W dniach od 12. do 14. lipca odbędzie się wirtualna konferencja Summer Summit 2021, na której nie zabraknie atrakcji dla fanów marki

Cooler Master zaprasza na zdalną, cyfrową wyspę wszystkich, którzy chcą zobaczyć gorące nowości producenta. W blasku cyfrowego słońca będzie można wziąć udział w wirtualnych keynotes, poznać nową serię produktów i spotkać się z przyjaźnie nastawionymi pracownikami firmy. Przewidziano streamy prowadzone na żywo, mini gry i konkursy z nagrodami.

Dzięki przeniesieniu wydarzenia do wirtualnego świata, w Summer Summit 2021 może wziąć udział każdy. Jedynym warunkiem jest posiadanie sprzętu z dostępem do sieci Internet i skorzystanie z oprogramowania Gather Town. Jest to platforma analogiczna do popularnego Zooma i nie powinna nastręczyć trudności fanom cyfrowej rozrywki.

Dołączyć można więc nawet bez wychodzenia z łóżka. Organizator zachęca jednak, by zadbać o odzienie decydując się na włączenie kamerek internetowych. Więcej szczegółów pojawi się na stronie https://summit.coolermaster.com/, gdzie można zapisać się do newslettera i tematycznych grup fokusowych.

Materiały hi res dostępne są tutaj

Entrymedia