Firma » Bankowość

Credit Agricole uruchamia kantor walutowy w CA24 eBank

Klienci Credit Agricole mogą już korzystać z możliwości wymiany walut w serwisie internetowym CA24 eBank. To kolejny kanał, po aplikacji CA24 Mobile, w którym można szybko wymienić pieniądze w ramach wszystkich swoich kont walutowych w banku Credit Agricole.

W kantorze, w CA24 Mobile i CA24 eBank, klienci Credit Agricole mogą wymieniać waluty przez całą dobę, siedem dni w tygodniu po korzystnym kursie. Interfejs kantoru jest intuicyjny, a rozwiązanie oferuje wymianę 6 par walutowych: EUR/PLN, USD/PLN, GBP/PLN, EUR/USD, EUR/GBP, GBP/USD. Kursy walut są zgodne dla aplikacji mobilnej banku (CA24 Mobile) i serwisu internetowego (CA24 eBank). Transakcja wymiany jest bezprowizyjna i bank realizuje ją w czasie rzeczywistym – klient od razu widzi kupioną walutę na swoim rachunku i może jej używać.

- Nasi klienci chętnie korzystają z kantoru, doceniają prostotę i szybkość realizowanych transakcji. Za sukcesem tego rozwiązania przemawiają liczby. Kantor uruchomiliśmy w połowie kwietnia zeszłego roku, a już blisko 60 tys. klientów zrealizowało łącznie ponad milion transakcji – zaznacza Joanna Hryńczuk, manager e-Commerce w banku Credit Agricole.

Z kantoru mogą korzystać klienci indywidualni i firmowi. Wymienią w nim waluty na wszystkich swoich rachunkach prowadzonych w banku Credit Agricole. Jeśli klient nie ma rachunku walutowego, może otworzyć go samodzielnie w serwisie CA24 eBank lub aplikacji CA24 Mobile.

Żeby wymienić waluty w CA24 eBank, wystarczy zalogować się na swoje konto, wejść w zakładkę Przelewy, a następnie wybrać Kantor i Wymień waluty.

Sprawdź, jak skorzystać z kantoru w CA24 Mobile.

prca