Gospodarka » Żywność

Credit Agricole zaprasza na Forum Rynku Spożywczego i Handlu

Credit Agricole zaprasza na Forum Rynku Spożywczego i Handlu
Zobacz więcej zdjęć »
Które z pandemicznych trendów zostaną z nami na dłużej? Jaki będzie wpływ podatków na rozwój branży alkoholowej? Zmiany trendów konsumenckich a rynek mięsa – rewolucja czy ewolucja? ? Na te i wiele innych tematów dyskutować będą uczestnicy Forum Rynku Spożywczego i Handlu.

Forum Rynku Spożywczego i Handlu to największa konferencja poświęcona sektorowi spożywczemu i handlowemu w Polsce. Co roku w debatach biorą udział przedstawiciele kluczowych firm z tego sektora oraz z branży HoReCa: producenci, przetwórcy, dystrybutorzy, handlowcy, restauratorzy a także decydenci z otoczenia administracyjnego i analitycy. W tym roku impreza odbędzie się stacjonarnie 8 i 9 listopada, w Hotelu Sheraton, w Warszawie.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

 

-  Będziemy rozmawiać m.‌in. o żywności w świecie VUCA, o cyfrowej transformacji branży FMCG, o produktach skrojonych na miarę postcovidowych czasów, a także o nowej przyszłości handlu – zachęca Edyta Kochlewska, redaktor naczelna redaktor naczelna portalu Dlahandlu.pl.

 

W bogatym, dwudniowym programie imprezy przewidziane są dwa dni paneli, spotkań i dyskusji, 16 sesji tematycznych, a także rozmowy jeden na jeden. W debatach weźmie udział blisko 100 prelegentów. Jednym z nich będzie Jakub Olipra, starszy ekonomista Credit Agricole specjalizujący się w sektorze rolno-spożywczym, laureat czołowych miejsc w konkursie dziennika „Rzeczpospolita” na najcelniejsze prognozy cen surowców rolnych. Ekspert podzieli się swoją wiedzą podczas debaty pt. „Eksportowa swoboda a polskie sukcesy. Pandemia okazją dla przygotowanych”.

 

Bank Credit Agricole jest strategicznym partnerem wydarzenia. - Udział w Forum Rynku Spożywczego i Handlu to dla nas wyjątkowa szansa na zaznaczenie swojej roli jako eksperta w sektorze rolno-spożywczym. Jako instytucja zaufania publicznego wspieramy naszych klientów z tego sektora w tym trudnym czasie pandemii nie tylko kompleksową obsługą finansową, ale również celną analizą i prognozami dotyczącymi głównych trendów i perspektyw rozwoju branży - podkreśla Łukasz Walat, dyrektor Biura Rozwoju i Promocji Biznesu z Pionu Klientów Korporacyjnych Credit Agricole.

 

W trakcie Forum ogłoszeni zostaną także laureaci konkursów: Dobry Produkt 2021, Food and Retail Star 2021 oraz Nagroda Rynku Spożywczego.

 

Transmisje debat będzie można śledzić m.in. na portalach: portalspozywczy.pl, dlahandlu.pl, horecatrends.pl oraz, po wcześniejszej rejestracji, na stronie frsih.pl.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

prca

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »