Gospodarka » Żywność
Cud i miód, czyli regionalne przysmaki w Porcie Łódź
Zobacz więcej zdjęć » |
Najbliższa edycja Jarmarku Regionalnego w Porcie Łódź to prawdziwa gratka dla wielbicieli zdrowych i wartościowych produktów spożywczych. Od 7 do 10 lutego na stoiskach zlokalizowanych przy sklepie IKEA znajdą się przysmaki wytwarzane zgodnie z regionalnymi recepturami, w tym wędliny, sery, miody, pieczywo i bakalie. Amatorzy różnorodnych smaków i zapachów na pewno zwrócą uwagę na aromatyczne herbaty i przyprawy świata. Uciechą dla podniebienia wszystkich miłośników słodyczy będą z pewnością krówki, a wielbicielki błyskotek zatrzymają się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
- Przed zbliżającą się wiosną zadbajmy o swój organizm, dostarczając mu zdrowych i wartościowych produktów. To zadanie idealnie spełniają wyroby regionalne, które już od czwartku będzie można kupić w Porcie Łódź. Na miejscu będziemy mogli spróbować wędlin, serów lub miodów
i wybrać te z nich, które na dłużej zagoszczą w naszej kuchni– mówi Emilia Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.
Produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentów ceniących doskonały smak i wysoką jakość produktów spożywczych. W weekend w Porcie Łódź będzie można przekonać się o ich walorach podczas Jarmarku Produktów Regionalnych.
Więcej informacji na stronie internetowej www.portlodz.pl.
Nadesłał:
Maria Szwed
|
Komentarze (0)