Gospodarka » Żywność
Cudze chwalicie, swego nie znacie – Jarmark Regionalny w Porcie Łódź
Zobacz więcej zdjęć » |
Podlaskie sery z Korycina, oscypki z Białego Dunajca, wędzone ryby z rodzimych stawów i jezior – taką ofertę przygotowali dla Klientów Portu Łódź wystawcy Jarmarku Regionalnego. Goście centrum handlowego, od najbliższego czwartku do niedzieli włącznie, będą mogli skosztować i zakupić zdrowe, nieprzetworzone produkty pochodzące prosto od producentów.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Jarmark Regionalny to połączenie tradycji z różnorodnością smaków. Na stoiskach znajdziemy polskie miody, suszone owoce, wędzone tradycyjnymi metodami wędliny oraz pieczywo wypiekane na zakwasie. Wśród wystawców obecny będzie także łaski browar „Koreb”, który prowadzi produkcję bazując na własnym ujęciu wody.
- Jarmarki Regionalne odbywają się w Porcie Łódź cyklicznie i niezmiennie cieszą się zainteresowaniem naszych Klientów. Dla konsumentów ważne są już nie tylko walory smakowe, coraz większą wagę przykładamy do składu i metod produkcji, chcemy aby nasza rodzina odżywiała się zdrowo. Dlatego Port Łódź zaprasza wystawców, którzy oferują nieprzetworzoną, regionalną żywność. Na Jarmarku Regionalnym jest różnorodnie i smacznie, tak aby każdy z Gości znalazł coś dla siebie – mówi Emilia Lange – Cichocka, menadżer marketingu Port Łódź.
Na Jarmark Regionalny zapraszamy w dniach 11 – 14 czerwca. Stoiska wystawców zlokalizowane będą w Atrium w pobliżu sklepu IKEA.
Nadesłał:
beyondpr
|
Komentarze (0)