Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Ćwicz kreatywność i wygrywaj z okazji Dnia Matki w NoVa Park

Już w dniach 21-22 maja w godzinach 11.00-19.00 NoVa Park zaprasza wszystkie dzieci wraz z mamami na wydarzenie, podczas którego najmłodsi będą mogli tworzyć prezenty na Dzień Matki oraz wziąć udział w konkursach, w których w każdym do wygrania będzie 200 złotych na zakupy w NoVa Park.

Dzień Matki w NoVa Park przebiegnie pod znakiem dobrej zabawy i wygrywania. W sobotę i niedzielę w godzinach 11.00-19.00 na zespoły w składzie dziecko + mama czekają konkursy sprawnościowe i wiedzowe, w których do wygrania będzie 200 złotych do wydania przez mamy w wybranym sklepie w NoVa Park w ciągu 20 minut od otrzymania nagrody. Konkursy rozpoczną się o godzinach 12.00, 13.30, 15.00, 16.30 oraz 18.00. Łącznie do wygrania jest 10 x 200 złotych.

Uzupełnieniem wydarzenia będzie kącik kreatywny, gdzie dzieci będą robić korony dla mam oraz kwiatowe bukiety. Przy użyciu różnych technik plastycznych najmłodsi będą ozdabiać korony dla mam oraz tworzyć kwiaty z bibuły i papieru, które na koniec zostaną spryskane pachnącą mgiełką.

„Już w ten weekend w NoVa Park najmłodsi będą mogli pokazać swoją miłość do mam w formie własnoręcznie tworzonych koron i bukietów oraz podczas konkursów sprawnościowych i wiedzowych. Zapraszam wszystkie rodziny do NoVa Park na wydarzenie, podczas którego każda mama poczuje się jak królowa” – mówi Katarzyna Borowiak, kierownik ds. marketingu NoVa Park.

Informacje o firmie:

NoVa Park to największe i najnowocześniejsze centrum handlowo-rozrywkowe w województwie lubuskim, którego uroczyste otwarcie nastąpiło 18 kwietnia 2012 roku. Zlokalizowane jest w centrum Gorzowa Wielkopolskiego, w bezpośrednim sąsiedztwie kulturalnych i rozrywkowych symboli miasta, bulwaru nadwarciańskiego oraz głównych szlaków komunikacyjnych. Na terenie obiektu funkcjonują: supermarket Piotr i Paweł oraz liczne sklepy i punkty usługowe, w tym marki nieobecne dotąd na rynku lokalnym, takie jak Pull&Bear, H&M, Intersport, Lindex, KiK, KFC, Pure Fitness, Home&You, Super–Pharm, Cubus, Calzedonia, Intimissimi, Kubenz, Tchibo, Smyk, Sephora, W.KRUK czy Bershka.

Właścicielem obiektu jest węgierski deweloper Futureal. Zarządcą NoVa Park jest firma Apsys Polska S.A.

www.nova-park.pl

Orchidea