Zdrowie » Uroda
Czas relaksu
Czy takie są twoje marzenia o udanym wypoczynku?
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Zacznij od relaksu
Możesz wybrać jeden z hotelowych tarasów z widokiem na piękną okolicę lub basen, kompleks saun i jacuzzi. Kąpiel w wannie wypełnionej ulatującymi bąbelkami powietrza i z wirującym strumieniem wody delikatnie masuje ciało, poprawia krążenie i tym samym ukrwienie skóry, pozwala spalić tkankę tłuszczową i redukuje cellulit, łagodzi bóle oraz doskonale relaksuje i odpręża. Poczuj dobroczynne działanie sauny. Jeśli nie możesz korzystać z gorącej sauny suchej lub łaźni rzymskiej, masz do wyboru łagodniejsza saunę solankową lub ziołowe caldarium. Pobyt w saunie wzmacnia siły witalne, oczyszcza organizm, poprawia krążenie, ułatwia spalanie tkanki tłuszczowej oraz wzmacnia naturalną odporność.
Dopieszczanie ciała
Jak przystało na prawdziwe spa ilość zabiegów do wyboru, zwłaszcza na ciało, może przywrócić o zawrót głowy - od odmładzających, oczyszczających czy wyszczuplających, po specjalistyczne wykorzystujące sprzęt nowej generacji i zabiegi orientalne przybierające postać rytuałów. Ale może warto na początek zacząć od masażu. Czy znasz nowy masaż gorącymi świecami - Candle Aroma Massage? Ten magiczny rytuał z użyciem wosku, który po zapaleniu świecy zamienia się w ciepły aromatyczny olej nie tylko dodaje energii, ale również wprowadza w stan głębokiego relaksu. Niepowtarzalny zapach świecy sprawia, że masaż staje się wyjątkowym przeżyciem.
Przyjemność smakowania
Na co dzień zagonieni zapominamy o radości jaką daje delektowanie się jedzeniem i odkrywanie smaków choćby w znanych nam powszechnie produktach. Każdy wie, że sekret dobrego jedzenia tkwi w składnikach, z których powstaje potrawa. Dlatego szefowie kuchni Hoteli SPA Dr Irena Eris sami wyszukują najlepszych regionalnych dostawców oraz własnoręcznie przygotowują m.in. wędliny, mięsiwa, wywary do zup, domowe makarony czy ciasta. O menu decyduje sezonowość, która gwarantuje, że dania są przygotowywane ze świeżych produktów. A kunszt mistrzowski, że z pasją zostały przygotowane takie rarytasy jak np. Zupa z żętycy, Flaczki z żołądka gęsiego z czerwoną fasolą na bulionie z wędzonych żeberek z dzika z muszkatem i gorczycą czy Gorąca lawendowa babeczka z płynna duszą czekoladową w towarzystwie mrożonej kuli porzeczkowej z owocami i kwaśną śmietaną.
www.DrIrenaErisSpa.com
Nadesłał:
HotelSPA
|
Komentarze (0)