Zdrowie » Ciało
Czekoladowy duet
Zobacz więcej zdjęć » |
Składniki:
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
· 2 łyżeczki Inki Magne
· 200 ml mleka
· 5 kostek czekolady mlecznej
· 5 kostek białej czekolady
· 1 łyżeczka soku z granatu
· 1 łyżka pestek granatu
· Bita śmietana
Przygotowanie
W rondelku zagotowujemy mleko. Gdy mleko będzie się ogrzewać, ścieramy na tarce o drobnych oczkach kostki białej i mlecznej czekolady. Dodajemy je do zagotowanego mleka i delikatnie mieszamy czekając aż się rozpuszczą. Tak przygotowanym czekoladowym mlekiem zalewamy dwie łyżeczki Inki Magne. Dodajemy łyżeczkę soku z granatu i energicznie mieszamy. Na wierzch kawy dodajemy bitą śmietanę i obsypujemy ją pestkami granatu.
Nadesłał:
info@synertime.pl
|
Komentarze (0)