Zdrowie » Ciało
Czekoladowy duet
![]() |
| Zobacz więcej zdjęć » |
Składniki:
· 2 łyżeczki Inki Magne
· 200 ml mleka
· 5 kostek czekolady mlecznej
· 5 kostek białej czekolady
· 1 łyżeczka soku z granatu
· 1 łyżka pestek granatu
· Bita śmietana
Przygotowanie
W rondelku zagotowujemy mleko. Gdy mleko będzie się ogrzewać, ścieramy na tarce o drobnych oczkach kostki białej i mlecznej czekolady. Dodajemy je do zagotowanego mleka i delikatnie mieszamy czekając aż się rozpuszczą. Tak przygotowanym czekoladowym mlekiem zalewamy dwie łyżeczki Inki Magne. Dodajemy łyżeczkę soku z granatu i energicznie mieszamy. Na wierzch kawy dodajemy bitą śmietanę i obsypujemy ją pestkami granatu.
Nadesłał:
info@synertime.pl
|

Branża budowlana nie boi się wakacji. 35 proc. firm prognozuje większe przychody
Nowoczesne wnętrze z nutą natury – dlaczego warto postawić na tynki ozdobne?
Jesteśmy od usług - Komfort rozwija kompleksową ofertę projektowania i montażu
Satysfakcja nie ma końca - nowa odsłona kampanii AI od marki Komfort
Komentarze (0)