Gospodarka » Żywność
Czerwona cebula do mięs i serów PREMIUM
Zobacz więcej zdjęć » |
Delikatna konsystencja przypominająca konfiturę predysponuje czerwona cebulę firmy Stovit do wielu kulinarnych funkcji. Pasuje do większości dań mięsnych, a zwłaszcza pieczeni. Z powodzeniem można też dodać ją do domowych hamburgerów lub nawet zwykłych kanapek, aby nadać im oryginalny i niepowtarzalny smak. Z dodatkiem Czerwonej cebuli Stovit każda potrawa nabierze wyraźnego aromatu – wystarczy tak niewiele, aby przemienić codzienny obiad w wyszukane danie, które można zaserwować gościom. Podana z deską serów wygląda tak samo dobrze jak smakuje, dodając małym przekąskom barwy i wyrazu. Warto wypróbować ją także do grilla, jako sos do mięsa czy warzyw.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Zastosowania konfitury z czerwonej cebulki są prawie nieograniczone, a kto doceni jej smak, pokocha ją jeszcze bardziej za kulinarną wszechstronność. Dodatek ten podbił podniebienia smakoszy na całym świecie, występując pod różnymi odmianami. Teraz czerwona cebula do mięs i serów PREMIUM może pojawić się także na Twoim stole, oczywiście w towarzystwie ulubionych dań i przekąsek.
Cena: ok. 6 zł
Więcej na www.stovit.com.pl
Nadesłał:
Arni
|
Komentarze (0)