Rozrywka i wypoczynek » Gry

Czerwone podkładki ZOWIE G-SR-SE (RED)

Czerwona, specjalna wersja podkładek ma identyczną powierzchnię i sztywność jak oryginalne, czarne podkładki ZOWIE G-SR oraz zapewniają taki sam, równomierny poślizg na całej powierzchni.

Na polskim rynku dostępna jest już najnowsza, specjalna wersja (ang. Special Edition) czerwonych materiałowych podkładek ZOWIE G-SR-SE (RED). Nowe podkładki mają identyczne wymiary (480x400x3,5 mm) i parametry poślizgu, twardości i sztywności oraz wykończenie krawędzi jak dobrze znane, oryginalne (podstawowe), czarne podkładki ZOWIE G-SR, czy niebieskie ze specjalnej serii ZOWIE G-SR-SE (BLUE). Różni je tylko kolor górnej powierzchni. Sugerowana cena detaliczna podkładki to 149 zł.

INDALO

Zamów opracowanie informacji prasowej

Za 1 dzień:
Łukasz Orbitowski na festiwalu Apostrof w Krakowie. 20.05.19, godz.:18, Empik Bonarka
Za 2 dni:
Marek Krajewski na Apostrofie w Krakowie, 21.05.19, g. 18:00, Empik Bonarka