Rozrywka i wypoczynek » Hobby

DLA MAMY! - WARSZTATY KREATYWNE - ŁÓDŹ

DLA MAMY! - WARSZTATY KREATYWNE - ŁÓDŹ 19 maja, godz. 13:00 – 15:00 empik Manufaktura, Łódź, ul. Karskiego 5

Staedtler i empik zapraszają na wyjątkowe warsztaty, podczas których wykonamy prezenty dla kochanej osoby. Dla Mamy! Zbliża się ten dzień raz w roku - Dzień Matki. Weź udział w warsztatach organizowanych przez empik i razem z nami wykonaj przepiękne stojaczki na biżuterię, wisiorki i zawieszki i wiele innych. Niech twoja Mama też przyłączy się do wspólnej zabawy. Własnoręcznie wykonane prezenty dają dużo satysfakcji twórcy i obdarowanemu.

Wiek 5+

Warsztaty kreatywne przeznaczone są dla klientów programu „mój empik”. Kartę programu można założyć w każdej chwili, nawet w trakcie zajęć. Bazą do pracy warsztatowej jest produkt dostępny w salonie, wskazany przez prowadzącego (już od 3,99 zł). Żeby przystąpić do pracy, wystarczy się w niego zaopatrzyć.

Po zajęciach gotowe dzieło stanie się miłą pamiątką czasu poświęconego na doskonalenie kreatywności manualnych. Zapraszamy!

Zapisy na warsztaty: 603 117 072.

iwona.kazmierczak@empik.com

Zamów opracowanie informacji prasowej

Za 3 dni:
Festiwal Gier Planszowych w Empik Kazimierz, 29-30.09, godz. 12:-18:00, Kraków
Nela Mała Reporterka W Empik Kazimierz, 29.09.2018, Kraków, ul. Podgórska 34

Array ( [p_srv_id] => 3 [p_usr_id] => 117660 [p_type] => ARTICLE [p_accepted] => YES [p_status] => ENABLED [p_pkg_nr] => 1 [p_pkg_items] => 4 [p_ctg_ids] => )