Dom » Wnętrza

Dni Bohatera Domu Leroy Merlin w Porcie Łódź

Teraz bohaterem może zostać każdy. Od 7 do 17 listopada klienci Leroy Merlin będą mogli udowodnić, że niestraszne są im domowe remonty i wyzwania. Szczęśliwcy będą mogli wygrać darmowe zakupy!

Choć może się to wydawać niemożliwe, klienci Leroy Merlin mają na co dzień więcej okazji aby wykazać się bohaterstwem niż można by sądzić. Wkręcenie żarówki, pomalowanie ściany czy położenie paneli nie jest przecież takie proste. Aby docenić odwagę i hart ducha swoich klientów, mieszczący się w Porcie Łódź Leroy Merlin zaprasza wszystkich fanów domowych prac na oficjalne obchody Dni Bohatera Domu. Organizatorzy zadbają o dobrą zabawę i konkursy. Znajdzie się również coś dla tych, którzy poszczycić mogą się sokolim wzrokiem: klientom sklepu, którym uda się wrzucić piłkę koszykową do betoniarki, zwrócona zostanie kwota, na jaką dokonają zakupów w sklepie dla majsterkowiczów.

Maria Szwed

• avatar
    ~Janek 2013-11-08 23:15:35

Działa , ciężko trafić , musiałem rozbić zakupy na 3 razy , ale w końcu trafiłęm , oddali mi 347 zł