Gospodarka » Żywność
Dodatki do mięs i serów Stovit
Co jest wyznacznikiem luksusu? Jakość, różnorodność, elegancja podania – po prostu wszystko, czym opisać można deskę smacznych serów! Podane wraz z dodatkami: Borówką, Żurawiną lub Jarzębiną Stovit, staną się przysmakiem, któremu trudno się oprzeć. Propozycja w sam raz na wieczór filmowy lub leniwe rozmowy o życiu. Deska serów pojawia się zazwyczaj w towarzystwie chłodnych napojów – lekkiego wina lub wody mineralnej z dodatkiem mięty i limonki. To kusząca propozycja zwłaszcza na nadchodzące dni letnich upałów, kiedy nie mamy ochoty na ciepłe potrawy. Jeśli nie chcesz poprzestać na serach, oryginalne dodatki Stovit doskonale pasują także do mięs i wędlin. Wystarczy świeża, chrupiąca bagietka oraz kilka rodzajów ulubionych szynek, wędzonek i kiełbas, aby wraz z Żurawiną lub Borówką Stovit szybko wyczarować nieco bardziej sycącą przekąskę. Jeśli pierwszy raz sięgasz po Dodatki do mięs i serów od Stovitu, skorzystaj z krótkiego przewodnika po smakach:
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Żurawina – komponuje się wybornie z mięsem czerwonym i większością serów, zwłaszcza Gouda, Chedddar i Edam. Wysoka zawartość żelaza czyni z niej produkt godny polecenia zwłaszcza w diecie wegetariańskiej.
Jarzębina – dodatek oryginalny i uniwersalny zarazem, doskonale podkreśli smak serów kozich i krowich oraz większości popularnych wędlin.
Czerwona borówka – słodki i lekki smak pasuje zwłaszcza do serów owczych, ale będzie też pasować do wędlin drobiowych i mięsa indyczego. Zawiera między innymi magnez oraz dużą dawkę witamin A i C.
Więcej na: www.stovit.com.pl
Nadesłał:
Koralina
|
Komentarze (0)