Gospodarka » Żywność

Dodatki do mięs i serów - żurawina

Żurawina to szlachetna roślina, która stanowi doskonały dodatek do dziczyzny i dań z indyka. Dobrze znana w kręgu myśliwych, którzy docenili jej wyrafinowany smak.

Dawniej ceniona na królewskich stołach, a dziś zamknięta w słoiku przez firmę STOVIT jest w zasięgu każdego z nas. Bogata w żelazo, witaminy z grupy C i błonnik, korzystnie wpływa na nasze zdrowie. Doskonała, lekka konsystencja w niczym nie przypomina tłustych sosów na bazie majonezu -popularnych dodatków do mięs. Często serwuje się ją w towarzystwie serów pleśniowych, z którymi tworzy niebanalną kompozycję.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Bazująca na owocach najwyższej jakości receptura stosowana przez markę STOVIT jest gwarancją zachowania oryginalnego smaku owoców i wszystkich walorów odżywczych. Naturalne, pozbawione konserwantów przetwory zostały zamknięte w słoiczku o ciekawym kształcie, dzięki czemu nie sposób ich nie zauważyć. Tradycyjny polski smak podkreślają zamieszczone na wieczkach arcydzieła polskich mistrzów pędzla, pochodzące ze zbiorów Muzeum Narodowego w Poznaniu

 

Żurawina marki STOVIT przeniesie Cię do krainy wyjątkowych smaków, osadzonych w polskiej tradycji kulinarnej. Spróbuj, a możesz być pewien, że pokochasz ten smak!

 

Cena: ok. 5,49 zł

Pojemność: 230 g



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Arni

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »