Moda » Odzież

Dojedź na Rozprzedaż w Factory Kraków za darmo!

Letnia Rozprzedaż w Factory Kraków trwa w najlepsze, dlatego centrum we współpracy z Uberem przygotowało dla swoich klientów atrakcyjną propozycję – darmowe i wygodne dojazdy na zakupy pełne cenowych okazji!

Jeśli nie lubisz przepłacać i chcesz wygodnie dotrzeć na rozprzedażowe zakupy, skorzystaj z nowej promocji Factory Kraków, przygotowanej wspólnie z Uberem. Jak to zrobić? Wystarczy w aplikacji Qpony.pl odnaleźć folder Factory Kraków a w nim specjalny kupon o wartości 100 zł. Uprawnia on nowych użytkowników aplikacji Uber do dwóch darmowych przejazdów do i z centrum o maksymalnej wartości 50 zł każdy.

– Podczas Rozprzedaży ceny w Factory Kraków spadają nawet o 80 proc. Współpraca z Qpony.pl
i Uberem to rozwiązanie, dzięki któremu zakupy w Factory będą jeszcze bardziej wygodne. Zapraszamy wszystkich do skorzystania z tej możliwości. Zaoszczędzony czas i pieniądze z pewnością przydadzą się podczas zakupów w naszym centrum – mówi Anna Kusior-Jabłońska, koordynator ds. marketingu & PR w Factory Kraków.

Specjalna akcja Factory Kraków, Ubera i Qpony.pl potrwa do 26 lipca. Z darmowego dojazdu i powrotu z Factory Kraków mogą skorzystać wyłącznie nowi użytkownicy aplikacji Uber.

GrupaEskadra