Gospodarka » Żywność

Domino’s Pizza zdobywcą Food Business Awards 2013!

Food Business Awards 2013 to już druga edycja plebiscytu, promującego najlepsze firmy i lokale gastronomiczne w Polsce. To także okazja do uhonorowania pracy i osiągnięć ich właścicieli oraz całego personelu.

Nagrody branżowe zostały przyznane podczas uroczystej Gali na zakończenie XI Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2013, które odbyło się w dniu 29 października 2013 r. w Hotelu Hilton Warsaw Hotel & Convention Center w Warszawie. Domino’s Pizza zwyciężyło w kategorii pizzeria działająca w sieci.  Jury, złożone z prelegentów i panelistów Forum, uhonorowało flagowy lokal sieci, znajdujący się w Warszawie przy ulicy Magicznej 4/6.

„Food Business Awards otrzymaliśmy w przełomowym dla naszej sieci momencie. W październiku otworzyliśmy pierwszy pilotażowy lokal działający w formule franczyzowej oraz zaczęliśmy ekspansję poza Warszawą –  nowa placówka powstała w Krakowie. Optymizmem napawają nas także świetne wyniki finansowe za  pierwsze półrocze 2013, zwłaszcza znaczny wzrost sprzedaży. Nagroda jest dla nas szczególnie cenna także dlatego, że została przyznana przez przedstawicieli branży” – powiedział Maciej Jania, dyrektor zarządzający spółki DP Poland.

Więcej informacji:

WALK PR – Biuro Prasowe Domino’s Pizza

Marta Lesiewska

marta.lesiewska@walk.pl,

Kom.: 519 021 080

Telefon: 22 379 25 51

Informacje korporacyjne w języku angielskim: www.dppoland.com

Facebook:  http://www.facebook.com/DominosPizzaPolska

WalkPR