Gospodarka » Żywność

Domowy sposób na ajvar

Domowy sposób na ajvar
Zobacz więcej zdjęć »
Ajvar to smak wakacji towarzyszący wspomnieniom tych, którzy mieli okazję chociaż raz odwiedzić Bałkany. Ajvar, czyli najczęściej wybierana pasta warzywna w słonecznej Chorwacji, właśnie pojawia się w nowej, domowej wersji.

Ta aromatyczna, sporządzona z papryki i bakłażanów pasta warzywna urozmaici smak nie tylko kiełbasek, mięs czy ryb, ale sprawdzi się również jako dodatek do jaj, kanapek i tostów. Idealnie smakuje jako dip do innych przekąsek. Z kolei Ajvar dodany do sosu czy gulaszu, nada potrawie wyrazistego smaku. Poza tym jest sporządzony jest w 100% z naturalnych składników i nie zawiera sztucznych konserwantów.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

 

Ajvar Domowy Podravka - podobnie jak jego tradycyjna wersja - produkowany  jest z najwyższej jakości składników i specjalnie wyselekcjonowanych warzyw: papryki i bakłażanów dojrzewających w Słońcu Południowej Europy. Jego kremowa konsystencja oraz tradycyjna domowa receptura sprawdzą się jako idealny dodatek zarówno do codziennych dań, jak i potraw wielkanocnych. Ajvar można podawać zarówno na ciepło jak i na zimno.

 

Domowy Ajvar Podravka jest dostępny w wersji łagodnej i ostrej.

Cena na półce: ok. 5,90 zł



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

WalkPR

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »