Moda » Obuwie

Dr. Martens Pop Up Store w Gdańsku

Pod koniec kwietnia marka Dr. Martens otworzyła swój kolejny Pop Up Store, tym razem przy gdańskim centrum handlowym Forum Gdańsk.
Ten kultowy brand cyklicznie organizuje swoje tymczasowe butiki i tym samym pojawia się w różnych miastach w Polsce. Na klientów czekać będzie najnowsza letnia kolekcja butów, ale nie zabraknie również ikonicznych klasyków. Akcji towarzyszyć będą liczne darmowe wydarzenia i atrakcje, w tym personalizacja butów czy koncerty młodych artystów. Pop Up w Gdańsku będzie dostępny do 4 lipca br.

Od powstania pierwszej pary ponad 60 lat temu, buty Dr. Martens cały czas towarzyszą kolejnym pokoleniom. Kultowe, wyraziste modele stały się symbolem odważnego podejścia do życia i wyrażania siebie poprzez modę.

W Pop Upie dostępna jest letnia kolekcja marki Dr. Martens, a w niej wiele różnych modeli sandałów zarówno damskich, jak i męskich idealnych na gorące dni, a także klasyczne modele w odświeżonej, pastelowej kolorystyce. Dla fanów marki nie zabraknie również ikonicznych i ponadczasowych modeli Docsów w klasycznych kolorach.

Od 10 maja zaplanowano także szereg dodatkowych darmowych atrakcji. W każdą środę w godzinach 15.00 - 19.00 trójmiejscy tatuatorzy będą personalizować buty, w piątki natomiast można poddać swoje Docsy profesjonalnej pielęgnacji. Z kolei w soboty o 18.00 młodzi artyści będą występować na balkonowej scenie w Pop Upie Dr. Martens.

Informacje praktyczne

Dr. Martens Pop Up Store znajduje się przy Kunszcie Wodnym, w sąsiedztwie centrum handlowego Forum Gdańsk (ul. Targ Sienny 7) i w tej lokalizacji będzie funkcjonował do 4 lipca 2023.

Wszystkie atrakcje są bezpłatne.

LEPONT