Firma » Reklama

Dr Sergiusz Trzeciak - Szkolenie: "Marketing polityczny w Internecie"

Szkolenie jest prowadzone przy wykorzystaniu interaktywnych metod, które pozwalają nie tylko przyswoić wiedzę, ale przede wszystkim kształtować praktyczne umiejętności np. w zakresie pozycjonowania strony www czy zarządzania relacjami w Internecie.

Dr Sergiusz Trzeciak, trener, wykładowca akademicki i konsultant z międzynarodowym doświadczeniem prowadzi autorskie szkolenie pt. „Marketing polityczny w Internecie". Jest ono adresowane zarówno do polityków, jak również do ich współpracowników, doradców oraz wszystkich tych, którzy są zainteresowani wykorzystaniem nowoczesnych technologii w polityce.

Podczas zajęć można dowiedzieć się m.in.:

• jak przygotować strategię i plan promocji w Internecie,
  • jak opracować własną stronę internetową,
  • dlaczego warto zakładać profile na portalach społecznościowych i prowadzić blogi polityczne,
  • jak się bronić przed czarnym PR w Internecie,
  • jak pozyskiwać zwolenników i fundusze,
  • co to są systemy inteligentnego głosowania.

Szkolenie ma charakter zamknięty i prowadzone jest na zamówienie dla zorganizowanej grupy lub pojedynczych osób w formie warsztatu lub konsultacji. Każde szkolenie jest dopasowywane do potrzeb, obszarów zainteresowania i rezultatów oczekiwanych przez odbiorców.

Zajęcia poprzedzone są audytem, który pozwala odpowiednio sprofilować szkolenie, a po ich zakończeniu uczestnicy otrzymują raport oraz możliwość skorzystania z coachingu.

Sergiusz Trzeciak prowadzi szkolenia z zakresu marketingu politycznego od 1998 roku, dotychczas przeszkolił już ponad dwa tysiące osób.

Dr Sergiusz Trzeciak - trener: marketing polityczny, kampania wyborcza, wybory samorządowe