Rozrywka i wypoczynek » Turystyka

DreamTours.pl uruchamia stronę Luksusowe-hotele.pl

Biuro podróży DreamTours.pl uruchomiło nową witrynę internetową - www.luksusowe-hotele.pl. Zadaniem strony jest ułatwienie Klientom znalezienia w pełni dostosowanego do swoich potrzeb i wymagań luksusowego hotelu za granicą.

Witryna wyposażona jest w szereg funkcjonalności, pozwalających na wygodne przeszukanie bogatych baz danych biura.

Strona www.luksusowe-hotele.pl umożliwia zapoznanie się z kompleksową ofertą poszczególnych obiektów oraz najlepszych sieci hotelowych na świecie. Portal pozwala również na zaznajomienie się z atrakcyjną ofertą specjalnie wyselekcjonowanych wycieczek oferowanych przez biuro DreamTours.pl. Dla wygody użytkowników udostępniono również rozbudowany dział FAQ, w którym znajdują się odpowiedzi na najczęściej zadawane przez Klientów pytania.

Portal cechuje atrakcyjny i funkcjonalny design. Dominuje ciepła, budząca skojarzenia z egzotycznymi miejscami kolorystyka. Wrażenie jest wzmocnione dzięki umieszczonym zdjęciom poszczególnych ekskluzywnych hoteli, które znajdują się w ofercie biura podróży. Po wybraniu dowolnego miejsca dostępny jest również jego szczegółowy opis, a także rozbudowana lista oferowanych przez niego udogodnień. Nowością jest system automatycznego sprawdzania dostępności danej oferty.

Uruchomienie witryny jest odpowiedzią na zapotrzebowanie ze strony Klientów. Od ponad 5 lat specjalizujemy się w sprzedaży atrakcyjnych wycieczek z Niemiec, zarówno pod kątem ceny, jak i destynacji. Wielokrotnie spotykaliśmy się z zapytaniami, które hotele polecamy, w związku z czym postanowiliśmy uruchomić stronę, na której zawarte byłyby atrakcyjne oferty wyjazdów do luksusowych hoteli oraz niezbędne wskazówki, a także specjalny newsletter – mówi Tomasz Krzyżaniak, prezes DreamTours.pl.

DreamTours.pl jest portalem turystycznym działającym od 2006 roku. Z jego pełną i aktualną ofertą można zapoznać się za pośrednictwem strony www.dreamtours.pl

Sebastian Bazylak