Dom » Architektura

Drzwitarasowe.pl – nie bój się marzyć. Otwórz się na naturę

Grupa G-U, producent innowacyjnych rozwiązań do drzwi i okien, uruchamia nowy serwis internetowy, skierowany do ostatecznego odbiorcy. Drzwitarasowe.pl to strona poświęcona rozwiązaniom do drzwi tarasowych podnoszono-przesuwnych.

Czy duże, automatyczne drzwi tarasowe są bezpieczne dla dzieci? Co to znaczy zdalnie wypuścić psa na ogród? Czy duże przeszklenia są przyjazne dla osób o ograniczonej sprawności? Jakie rozwiązania podnoszą komfort użytkowania masywnych drzwi tarasowych? Odpowiedzi na te i wiele innych pytań użytkownicy znajdą na nowo uruchomionym serwisie www.drzwitarasowe.pl.

Projektując stronę drzwitarasowe.pl, wytyczyliśmy sobie dwa cele. Pierwszym celem było stworzenie serwisu, dzięki któremu klienci mogą dowiedzieć się i zobaczyć, jak funkcjonują proponowane przez nas systemy rozwiązań do drzwi podnoszono-przesuwnych. Drugim – przygotowanie dla naszych przedstawicieli i dystrybutorów narzędzia, dzięki któremu będą mogli przekonać klientów, że ich marzenia o inteligentnych, automatycznie sterowanych oknach, otwartych na naturę, są w zasięgu ręki. Wystarczy tylko wybrać odpowiednie rozwiązanie dostosowane do budżetu inwestora – wyjaśnia Michał Dudziak, Prezes Zarządu
G-U Polska.

Strona drzwitarasowe.pl jest podzielona na pięć sekcji. Zakładka „Blisko natury” wyjaśnia ideę, która przyświecała powstaniu serwisu oraz omawia korzyści z zastosowania proponowanych rozwiązań do drzwi tarasowych. Część „Rozwiązania, które inspirują” to przegląd rozwiązań technicznych, które ułatwiają korzystanie z dużych okien tarasowych, podnosząc jednocześnie komfort i bezpieczeństwo ich użytkowania. W tej sekcji znalazło się wiele filmów obrazujących, jak konkretne funkcjonalności ułatwiają obsługę dużych okien tarasowych. Kolejną zakładką są „Aktualności”, gdzie znajdują się najnowsze artykuły poświęcone systemowi HS grupy G-U i drzwiom tarasowym najnowszej generacji. Czwarty element menu – „Gdzie kupić” – to podstrona z mapką lokalizacji punktów sprzedaży drzwi tarasowych z systemami HS grupy
G-U. Zakładka numer 5 to krótka informacja na temat Grupy G-U, zakresu jej działalności oraz systemu HS.

Wiosna, nawet tak trudna jak obecna, to doskonały czas na poszukiwanie rozwiązań do domu, o jakich marzymy. Dzięki dużym przeszkleniom nowoczesne bryły są coraz lepiej doświetlone. Otwierają się na ogrody w taki sposób, że zacierają się granice między domem

a naturą, m.in. dzięki progom zlicowanym z podłogą. Nasze domy stają się oazą bezpieczeństwa w otoczeniu natury – podkreśla Szymon Krauze, marketing manager G-U Polska. – Strona drzwitarasowe.pl pokazuje, jakie marzenia można zrealizować. Chcemy dotrzeć do jak najszerszej grupy odbiorców, dlatego startowi serwisu będzie towarzyszyć kampania reklamowa online – podsumowuje.

Alicja Sidorowicz