Społeczeństwo » Społeczeństwo

Dzień kobiet z pewnością siebie – w Krakowie rusza III edycja warsztatów „Trening czyni śmiałość”

Już w najbliższy Dzień Kobiet (8 marca) w Krakowie, odbędzie się III edycja warsztatów rozwoju osobistego „Trening czyni śmiałość”. Inicjatywa ta jest przeznaczona dla wszystkich, którzy chcą poprawić pewność siebie i samoocenę oraz wzmocnić swoje umiejętności interpersonalne i komunikacyjne.

„Trening czyni śmiałość” odbędzie się w Prywatnym Centrum Psychologiczno-Terapeutycznym „Tęcza”. Spotkanie zostanie przeprowadzone przez specjalistów w dziedzinie psychoterapii i motywacji. Są to hipnoterapeuta- aktor Adam Mistela oraz psychoterapeutka Renata Borysiak.

Warsztaty są przeznaczone dla osób, które chcą zwalczyć lęk przed wystąpieniami publicznymi, polepszyć kontaktem z klientem (branża biznesowa i call centre), a także zwiększyć swoją samoocenę, asertywność i umiejętność rozmawiania z drugim człowiekiem na co dzień. Zajęcia wykorzystują techniki coachingu, psychodramy i improwizacji teatralnej.

Warunkami uczestnictwa w warsztatach są: rezerwacja i przedpłata. Liczba miejsc jest ograniczona.

CO?:  Warsztaty rozwoju osobistego „Trening czyni śmiałość”, edycja III

GDZIE?: Kraków, Prywatne Centrum Terapeutyczno-Psychologiczne „Tęcza”, ul. Kacza 11A

KIEDY?: 08.03.2015 (niedziela) - godz. 10:00 – 16:00

WSTĘP: 250 PLN (w cenę wliczony jest posiłek)