Społeczeństwo » Społeczeństwo

e-rezerwacje spotkań stają się standardem w administracji publicznej

Aplikacja zarezerwuj.pl wykorzystywana jest przez wielu użytkowników: firmy, fundacje, a także przez instytucje administracji publicznej. Szczególnie dobrze sprawdza się w umawianiu spotkań z petentami, np. w wydziałach komunikacji w sprawach dotyczących rejestracji pojazdów czy praw jazdy.

zarezerwuj.pl automatyzuje wiele procesów, co w efekcie usprawnia funkcjonowanie instytucji, skraca czas obsługi i zwiększa satysfakcję petentów dokonujących rezerwacji. Szybko i sprawnie – bez kolejek, bez stresu – a o to przecież chodzi zarówno pracownikom urzędów, jak i obywatelom.

Aplikację z powodzeniem wykorzystuje np. Starostwo Powiatowe w Polkowicach – stanowi ona trzon systemu rezerwacji wizyt w Wydziale Komunikacji, a jest to jeden z kluczowych wydziałów urzędu, obsługujący największą liczbę interesantów.  Petenci nie muszą ustawiać się w kolejkach – w formularzu na stronie www urzędu mogą wybrać dogodną datę oraz godzinę, podać swoje imię, nazwisko, telefon, adres e-mail. W przypadku niektórych usług wymagane jest podanie numeru tablic rejestracyjnych i marki pojazdu. Możliwe jest także wprowadzenie do systemu spotkań umówionych telefonicznie lub bezpośrednio na miejscu.

Komfort pracy gwarantuje system e-mailowych i SMS-owych potwierdzeń rezerwacji oraz przypomnień o spotkaniu, a także moduł zarządzania grafikami pracy.

zarezerwuj.pl to nie tylko system rezerwacji i umawiania spotkań na żywo, ale także tych online. Aplikacja przeszła proces integracji i certyfikacji z popularną platformą Zoom, dzięki czemu użytkownicy mogą umawiać także wideospotkania – uczestnikom przesyłane są powiadomienia z odpowiednimi zaproszeniami i linkami. Możliwe jest także umawianie spotkań z wykorzystaniem MS Teams.

Podmioty zainteresowane wykorzystaniem aplikacji mogą ją testować przez miesiąc za darmo. Wystarczy wejść na stronę https://zarezerwuj.pl/system-rezerwacji-spotkan-dla-administracji-publicznej i założyć konto. Twórcy aplikacji przygotowali także tutoriale, czyli bezpłatne przewodniki online, które krok po kroku pokazują, jak rozpocząć pracę z aplikacją i obsługiwać rezerwacje w zależności od prowadzonej działalności. Oferowane jest także bezpłatne wsparcie w procesie konfiguracji aplikacji.

InsERT jest największym w kraju – pod względem liczby sprzedanych licencji – producentem oprogramowania dla firm. Strategia przedsiębiorstwa polega na tworzeniu programów wysokiej jakości, które jednocześnie są przyjazne w użytkowaniu i na tyle uniwersalne, by mogły spełniać wymagania bardzo różnych odbiorców. Dotychczas InsERT sprzedał ponad 780 tys. licencji, a systemy oferowane przez spółkę wielokrotnie zdobywały najważniejsze tytuły i wyróżnienia. Oferta firmy obejmuje kompleksowe rozwiązania wspomagające zarządzanie małymi i średnimi firmami, w tym onlinowe, począwszy od obsługi działu handlowego i gospodarki magazynowej, poprzez programy z zakresu księgowości i finansów, rozwiązania przeznaczone dla działów kadr i płac, po system rezerwacji.