Dom » Wnętrza

Eco-leather: nowość w ofercie Dekoria.pl

Meble wypoczynkowe często stanowią centrum życia rodzinnego. Tu odpoczywamy i spędzamy wspólnie czas. Dlatego tak ważne jest, by każdy element wyposażenia spełniał swoją podstawową funkcję - był praktyczny i wygodny.

Aby tak było, zwróćmy uwagę na jego funkcjonalność, ale i rodzaj tapicerki, która najczęściej ulega zabrudzeniu czy zniszczeniu.

Wybór odpowiednich mebli nie należy do prostych. Najczęściej ogranicza nas wielkość wolnej przestrzeni, która wymusza odrzucenie części z proponowanych modeli. Dlatego od samego początku wybierzmy te, która spełnią swoje zadanie konkretnie w naszym mieszkaniu. Do dyspozycji mamy nie tylko sofy i fotele, ale wiele innych produktów, jak: skrzynie, pufy, kostki czy worki do siedzenia.

Nie zapominajmy o estetyce pomieszczenia, na którą wpływa m.in. rodzaj tapicerki. Dekoria.pl - jeden z głównych producentów tekstyliów domowych w Polsce  - posiada w swojej ofercie szeroki wybór tkanin tapicerskich, dostępnych w wielu modnych kolorach    i deseniach. Osobom, które cenią elegancki i klasyczny wygląd, w szczególności polecamy nowość - kolekcję tkanin tapicerskich Eco-leather.

Wspomniana linia to bogata kolekcja jednokolorowych materiałów o szerokim zastosowaniu. Tkanina jest trwała i posiada bardzo dobre parametry techniczne. Skóra nie wchłania wilgoci, dzięki czemu możemy zastosować ją tam, gdzie zwykłe tkaniny nie zdadzą egzaminu. Ponadto materiał jest łatwy w utrzymaniu czystości. Do jego pielęgnacji wykorzystujemy wyłącznie wilgotną ściereczkę.

W bogatej ofercie Dekoria.pl znajdziemy zarówno gotowe produkty (pokrowce na sofy, pufy, kostki czy fotele), jak i szyte na wymiar, zgodnie z preferencjami klienta. Wówczas mamy możliwość zamówienia wybranego modelu w dowolnej kolorystyce, co pozwoli dopasować produkt do wystroju mieszkania.

Publicon