Technologie » Komputery

Elmélet és gyakorlat – A „TRON Oktato csomag” és annak lehetőségei

A “tron oktato csomag” van szó, tehát arról a módszerről, amely újszerű szempontból közelíti meg e-pénzeszközök fogalmát. Mi ez a csomag és pontosan mit kínál? Győződjetek meg róla magatok.

A Bitcoin története megmutatta, hogy a kriptovaluták ismert befektetési formává válhatnak, maga a piac pedig permanensen fejlődhet. Ez nem csak az új e-pénzeszközökre és azok technológiai fejlődésére vonatkozik, de magukra a termékekre és azok vásárlási módjaira is. A kriptovaluta piacon nem rég új módszer jelent meg, ami magára vonta az internetezők figyelmét. A “TRON csomagról” van szó, tehát arról a módszerről, amely újszerű szempontból közelíti meg e-pénzeszközök fogalmát. Mi ez a csomag és pontosan mit kínál? Győződjetek meg róla magatok.

Kínai forradalom – A TRON kriptovaluta

A TRON olyan kriptovaluta, ami Kínában a célból jött létre, hogy használói számára lehetővé tegye a biztonságos és anonim fizetést a szórakoztatóipar szolgáltatásainak igénybevételére. Az e-pénzeszköz-rendszert a technológia és a marketing területén tevékenykedő legjobb kínai szakemberek csoportja dolgozta ki, Justin Sun, egy fiatal zseni vezetésével, akit a Forbes magazin “zseniális jövőtervezőként” említ. A fentebb említett csoport által létrehozott kriptovaluta blockchain hálózatot és zárt meghajtórendszer technológiáját alkalmazza, aminek köszönhetően minden külső szervertől független működik. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy amíg csak létezik az internet, ezt az e-pénzeszközt nem lehet sem ellopni, sem hamisítani.

A TRON-t eredetileg Kína lakosságának hozták létre, de rekordidő alatt vált népszerűvé Ázsiában és az egész világon, többek között nemzetközi nagyvállalatokat, világbankokat, állami hivatalokat és professzionális befektetőket is elért.

Azóta, hogy 2017-ben bevezették az e-pénzeszközt a kriptotőzsdére, elnyerte a közösség elismerését és bizalmát, aminek hála a jelenlegi piacon a 9. legnagyobb kriptovaluta és folyamatosan erősödik.

Hogyan lehet TRON kriptovalutát vásárolni

TRON kriptovalutához kétféle módon lehet jutni – interneten és offline

Az online vásárlás a kriptovaluta megszerzésének legelterjedtebb módja. Kriptotőzsde segítségével történik, ami a szokványos internetes tőzsde, illetve az online kriptováltók elvei alapján működik, utóbbi azt teszi lehetővé, hogy hagyományos valutánkat váltsuk e-pénzeszközre, vagy egyik fajta kriptovalutánkat egy másikra.

A hozzáférés ezekhez a csatornákhoz igen elterjedt, azonban hatékony használatukhoz saját számlával kell rendelkeznünk valamelyik virtuális pénztárca platformon és professzionális befektetési ismeretekre is szükségünk lesz. E nélkül könnyen hamis ajánlatok áldozatává válhatunk, és alapvető hibákat véthetünk.

Az amatőr befektetők az offline módszert is alkalmazhatják, amit kifejezetten a kevésbé tapasztalt emberekre gondolva hoztak létre és nem igényel nagy pénzügyi kiadást, sem saját e-pénztárcát vagy a piac folyamatos nyomon követését. A TRON csomag pp egy ilyen módszer.

TRON Oktato csomag – e-bookok és a kriptovaluta

A TRON Oktato Csomag egy oktatási jellegű szolgáltatás, ami e-bookokból, webináriumokból és egyéb képzési anyagokból áll. Az, ami megkülönbözteti más hasonló ajánlatoktól, az az ingyenes kriptovaluta-egység bónusz. Az ilyen készlettel az ügyfél elmélyíti befektetési és kriptovalutákkal kapcsolatos ismereteit, igazi befektetőnek érezheti magát, mivel már a számládon is lesz első saját befektetési eszközöd.

A csomag megvásárlása nagyon egyszerű – elég írni egy e-mailt a … címre, majd beszélgetni a tanácsadóval, aki pontosan elmagyarázza a csomag működését és segít kiválasztani az ügyfél számára legmegfelelőbbet. Ezután az ügyfél az általa megadott e-mail-címre kap egy üzenetet, ami a saját “TRON csomagjának” használati utasításait tartalmazza, illetve arról szól, hogy miként veheted át a kiküldött “TRON KÓD” kártyát.

Biztonság és kényelem – TRON KÓD

A TRON KÓD a TRON Oktató csomag integráns része, ami a készlet egyéb részeitől eltérően postai úton érkezik az előzetesen megadott címre. Ezt a küldeményt kizárólag személyi azonosságot igazoló dokumentum felmutatásával és az utánvét árának kiegyenlítését követően lehet átvenni.

A TRON KÓD egy kártya alapú fizikai dokumentum, amin azon privát kriptopénztárca számlához tartozó felhasználói név és jelszó található, amin a kapott kriptovaluta egységeket tárolják. A kártyát száraz és biztonságos helyen kell tárolni, hogy védjük az elkallódástól és a sérülésektől.

A belépési adatok kizárólag a TRON Kód kártyán szerepelnek, aminek hála sem hackerek, sem más internetes csalók nem tudják ellopni.

A TRON KÓD kártya a kriptovaluta-hozzáférés és tárolás biztonságos közege. A speciálisan biztosított e-pénztárcák, amikért a közvetítő teljes felelősséget fog vállalni, illetve a kártyaforma jóvoltából elég lesz biztonságos helyen tárolni a dokumentumot a kriptovaluta értékesítéséről szóló döntés meghozataláig.

A TRON Oktato Csomag és a szakértők véleménye

A Tron csomag a kriptovaluta-gyarapítás elég új keletű formája, ezért is lehet az interneten negatív, sőt akár a témát illető trollkodó leírásokat is találni. Többségük azonban a termék jellegének meg nem értettségéből fakad. Ha alaposabban szemügyre vesszük, hogy milyen véleménnyel vannak a Tron csomagról, számos professzionális portált és fórumot fogunk találni, amin az oktató csomagot száz százalékig biztonságosként és megbízhatóként mutatják be.

A Tron csomag tehát egy olyan oktatási szolgáltatás, ami a kezdő befektetőknek készült és ami e-bookokból, webináriumokból és egyéb értékes anyagokból összeállított készletet kínál, amik lehetővé teszik a befektetési ismeretek elmélyítését. Továbbá offline módszer arra, hogy ingyen jussunk hozzá kriptovalutához. Eredményképp a TRON csomag lehetővé teszi az elméleti és a gyakorlati tudás ötvözését és azt a benyomást kelti, hogy igazi befektetők vagyunk, egyidejűleg a kriptotőzsdék és az internetes kriptováltók biztonságosabb alternatívája.

PatusikAdam